Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Osijeka

Sletio s ceste, iz vozila prevrnutog na krov izvlačili ga vatrogasci

Sletio na osječkoj obilaznici
Foto: JVP Osijek
1/7
30.12.2018.
u 14:07

- Pri slijetanju s ceste, VW Jetta udario je u rasvjetni stup, preletio kanal i pevrnuo se na krov - kaže nam Pero Čeman, zapovjednik JPVP-a Grada Osijeka

Pri slijetanju s ceste na južnoj osječkoj obilaznici, jedna je osoba ozlijeđena. Nesreća se dogodila u nedjelju u podne, na račvanju kod Petrijevaca, prema Bizovcu. Vozač, u dobi od oko 30 godina, izgubio je nadzor nad upravljačem.

- Pri slijetanju s ceste, VW Jetta udario je u rasvjetni stup, preletio kanal i pevrnuo se na krov - kaže nam Pero Čeman, zapovjednik JPVP-a Grada Osijeka. Nesretni je vozač, naime, ostao zaglavljen u automobilu pa su na intervenciju pozvani vatrogasci.

Sletio na osječkoj obilaznici
1/7

- Razbili smo staklo i izezali krov te smo ga tako oslobodili. Hitna ga je pomoć potom prevezla u Klinički bolnički centar Osijek - dodaje Čeman.

Vozač, prema prvim informacijama, nije životno ugrožen.

 

Ključne riječi

Komentara 2

PA
PainKiller
14:47 30.12.2018.

Sigurno je poštovao sve prometne propise.

Avatar neidemdalje
neidemdalje
14:55 30.12.2018.

Od danas nek slavi drugi rođendan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije