Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadar

Sletio golfom kod groblja pa završio na krovu

prometna
Dino Stanin/PIXSELL
07.03.2010.
u 15:44

Vozač golfa je nakon nesreće kolima hitne medicinske pomoći prevežen u zadarsku Opću bolnicu gdje mu su mu liječnici konstatirali lakše tjelesne ozlijede.

ZADAR - Vozač golfa zadarskih registarskih oznaka završio je u Općoj bolnici Zadar nakon prometne nesreće koja se oko 13,30 sati dogodila u ulici Franka Lisice.Vozač golfa je u blizini groblja sletio s ceste te se automobilom okrenuo na krov.

U PU zadarskoj kažu kako još ne znaju točan uzrok nesreće jer je očevid u tijeku, no rekli su da je vozač prošao s lakšim ozlijedama.

Ključne riječi

Komentara 1

XY
xychhr200
09:59 08.03.2010.

Koji bezobrazluk..? Čovjek je očigledno htio na groblje... a odvedoše ga u bolnicu-;)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije