Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASAN MANEVAR

Sletio automobilom u more: Mladići skočili u more kako bi ga spasili

Hitna pomoć
Foto: Anto Magzan/PIXSELL, ilustracija
12.09.2017.
u 13:21

Mladići su vidjeli da bi se vozač mogao utopiti

80-godišnji vozač Passata u ponedjeljak oko 17 sati vozio je Obalom kralja Petra Krešimira IV. Trebao je skrenuti oštro desno, no iz nekog je razloga upao vozilom u more. Dvojica hrabrih mladića skočila su da bi ga spasili

Hitna pomoć
1/13

Mladići su vidjeli da bi se vozač mogao utopiti, pišu 24sata. Hrabro su skočili i izvukli vozača na sigurno.

Snimku spašavanje možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi

Komentara 3

BA
barbika1
13:34 12.09.2017.

Bravo decki, svaka cast

OB
ObrenM
16:03 12.09.2017.

Fosil vozi po strasnom nevremenu.Zasto niste objavili casna imena tih plemenitih mladica na ponos roditeljski i njima poticaj na daljna dobra djela.

DU
Deleted user
08:39 13.09.2017.

Cestitke deckima! Objavite reportazu o njima s punim imenima i fotografijama. Gradanima ove zemlje treba pozitive. Samo crnjake objavljujete! Hoce li stari konacno ostati bez vozacke ili jos netko osim njega misli da su mu refleksi isto k'o u mladosti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije