Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisan ugovor
Povratak na članak

Slavonske županije otvaraju zajednički ured u Bruxellesu

Jedan od prvih projekata koje će zajedno započeti, dodao je, jesu Dani hrvatskog turizma, koji će iduće godine prvi put biti na kopnu

Komentari 3

NO
nogogaz
20:33 04.12.2018.

Molim vas, draga VIP kasta, dokazite da nece bit taj ured samo zbog vas i dobrih radnih mijesta vasih prijatelja kojima dugujete uslugu. Mozda bi za jednu godinu polozili sve racune ureda za troskove na stol...pa i profit, da malo kontamo i ocijenimo vas rad. Siguran sam da ce vam doci u posjetu i nasa HDZ balkan Kraljica bez kraljevske obitelji. Neka zivi HDZlandija!

VL
DI
Direkt
21:19 04.12.2018.

Dosadio lopovluk Zg.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.