Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Slavonci od Imoćanina pokušali iznuditi novac

policija
Arhiva VL
04.12.2009.
u 12:20

Trojica muškraca u srijedu su uletjela u obiteljsku kuću Marija D. (38) u Runovićima i uz prijetnje smrću tražili novac za navodni dug od kupoprodaje osobnog vozila škoda octavia.

IMOTSKI - Zbog pokušaja iznude policija je prijavila Davora D. (29) iz Varaždina, Marka M. (22) i Emanuela B. (36) iz Donjeg Miholjca. U srijedu su uletjeli u obiteljsku kuću Marija D. (38) u Runovićima i uz prijetnje smrću tražili novac za navodni dug od kupoprodaje osobnog vozila škoda octavia. Emanuel i Marko uletjeli su u Marijev dnevni boravak i njegovoj supruzi i djeci počeli prijetiti.

Kada su izašli, pred kućom ih je čekao Davor koji je bio u društvu Marijeva brata Domagoja, inače policajca koji tada nije bio na dužnosti. Kada je ugledao Marija, Davor je povikao: “Ubit ću te, sve ću ti pobit' u kući!” Nije htio prestati s prijetnjama ni nakon upozorenja da prestane pa ga je policajac vezao lisičinama do dolaska službenika.

Po svemu sudeći ga je preventivno i udario te ga lakše ozlijedio iako je policija izvijestila kako se Davor nakon vezivanja sam bacio na asfalt pa zato ima ogrebotine, crvenilo i oteklinu kod lijeve sljepoočnice. Liječnicima se potužio i na vrtoglavicu.

Po njihovoj priči, Mario je od Davora kupio škodu prije šest godina i ostao mu dužan dio novca, no Mario poriče da je to auto ikada bilo u njegovu vlasništvu. Tvrdi da to vozilo bilo kod njega kao jamstvo da će mu Davor odraditi dio posla dok ne isplati novac koji je on njemu posudio. Trojka iz Slavonije privedena je u istražnom sucu koji ih je nakon saslušanja pustio.

Ključne riječi

Komentara 2

KI
kiseljali
12:44 04.12.2009.

teško je izać na kraj s JAMBOVIM i ROJSOVIM dičacima! ..bolje ih distancirati i nikada s njima u nijedno kolo.. samo im kažeš..biž, MIKAC!!

OB
-obrisani-
15:38 04.12.2009.

gdje si našao sa imoćanima trgovati,a policija po starom dobrom običaju laže..kako to da se policajac nije bacio na glavu u asfalt...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije