Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKRINKAN

Slavonac htio izbjeći ovrhu od pola milijuna kuna pa darovao nekretnine drugima

policija
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
03.03.2020.
u 13:59

Nakon kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je 56-godišnjak sa šireg područja Virovitice zaključio ugovor o darovanju svojih nekretnina s dvjema osobama-

Kako bi izbjegao ovrhu zbog duga od 508.053 kune, 56-godišnja iz virovitičkog kraja darovao je svoje nekretnine dvjema osobama. Tri godine kasnije, ipak ga je stigla "ruka zakona" - kazneno je prijavljen zbog povrede tuđih prava.

- Nakon kriminalističkog istraživanja, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako je 56-godišnjak sa šireg područja Virovitice zaključio ugovor o darovanju svojih nekretnina s dvjema osobama, na dan 30. prosinca 2016. Učinio je to s ciljem da osujeti namirenje Ministarstva financija, Carinske uprave kao vjerovnika temeljem ovršne isprave od 9. studenoga 2016., po kojemu je dužan platiti trošarinski dug u iznosu od 508.053 kuna - priopćila je PU virovitičko-podravska.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
laurasarajan
05:11 04.03.2020.

Ako može Bandić zašto ne bi i slavonac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije