Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIMO VAS NA PUT KROZ VRIJEME
Povratak na članak

Slavimo 60. rođendan: Ne propustite veliki slavljenički broj Večernjeg lista

Autor naslovnice slavljeničkog broja Večernjeg lista je slikar i grafičar Dimitrije Popović.

Komentari 4

MA
marco75
09:26 01.07.2019.

Čitatelj sam Večernjaka od prvog dana i zato vam čestitam 60 godina izlaska uz veliku kritiku na sve slabiju kvalitetu koja se svela na nivo nekadašnjih tvorničkih listova. Ni oni nisu smjeli kritizirati rukovodstva svojih tvornica.

VL
DU
Deleted user
10:20 01.07.2019.

Jesenti milu bigulicu, kakva vas proslava spopala!? Pa vodeći medijski stručnjaci jednoglasno tvrde da se nema bozgna što slaviti. A pravi stručnjaci ne griješe nikada.

VL
Avatar Lonnesinka
Lonnesinka
01:58 01.07.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Sexcoss.Com

VL
BR
brendaboyd
10:41 01.07.2019.

Ja sam stvaranje više od $ 25k mimo događaj jednostavan posao online od kuće u moje slobodno vrijeme samo. Ja sam puno radno vrijeme student i samo radiš ovaj posao za 2 sata. Zaradio sam $ 27496 na ovom poslu u posljednjih mjesec dAna. Vrlo strašan posao i zarada od toga su sjajni. Svatko može dobiti ovaj posao i početi zarađivati samo detaljima koji slijede. >>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­9­­9.C­­o­­m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.