Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Slatina: Izgubio kontrolu nad vozilom i uništio pola dvorišta

nesreća
Dragutin Šantoši
01.10.2010.
u 08:09

Sletio je s kolnika, slomio žičanu ogradu u vrtu, srušio bunarsku nadstrešnicu, a potom se zaustavio na drugoj ogradi i prevrnuo se na bok.

SLATINA - U Ulici Lipa u Slatini sinoć oko 22.55 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su lakše ozlijeđene tri osobe.

Nesreća se dogodila kada je 20- godišnji vozač S. V iz Slatine automobilom ušao prebrzo u desni kutni zavoj nakon čega je sletio s kolnika, slomio žičanu ogradu u vrtu, srušio bunarsku nadstrešnicu, a potom se zaustavio na drugoj žičanoj ogradi i prevrnuo se na bok.

Prema podacima iz policije, mladić nije bio pod utjecajem alkohola, a sreća je što su iz potpuno uništenog automobila vozač i putnici P. O (18) i G. G. (20),  izašli bez teških ozljeda.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar _Hedon_
_Hedon_
20:25 01.10.2010.

Ovdje je vozilo izgubilo kontrolu nad vozacem

DV
djon vejn
08:54 01.10.2010.

Jedna slika i devet redova!!!u jbt,pa popravlja se gosp. Š!

MM
Mladen Miletić
13:19 01.10.2010.

Trijezan a budala šta bi bilo tek da je pijan ? Vozačku na 3 mjeseca da se opamečuje i auto odplačuje. Osiguranje za sljedeče vozilo na 500% !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije