Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKRIVENA ISTINA

Slagao da je izgubio vozačku, prijeti mu devet mjeseci zatvora

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
16.12.2019.
u 17:48

Vozačka mu je, naime, bila oduzeta u studenom 2017. godine u Njemačkoj zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

Laž da je u Njemačkoj izgubio vozačku dozvolu, mogla bi skupo stajati 39-godišnjaka protiv kojeg je Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podiglo optužnicu zbog davanja lažnog iskaza.

Prema optužnici, 21. prosinca 2017. u prostorijama policijske uprave u Čakovcu prijavio je da je  izgubio vozačku dozvolu u Njemačkoj, iako je znao da to nije istina.

Vozačka mu je, naime, bila oduzeta u studenom 2017. godine u Njemačkoj zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Tereti ga se da je na temelju takve lažne izjave ishodio izdavanje nove vozačke dozvole. U optužnici je predloženo da mu se izrekne kazna zatvora u trajanju od devet mjeseci.

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
19:15 16.12.2019.

taj može zaboraviti vozačku jer je od Njemaca neće dobiti nazad jer da bi ju dobio nazad mora izaći na ispit (ne smijem napisati ime tog ispita jer moderator ne shvaća da se ispit stvarno tako pa dijeli kartone), a taj ispit se ne prolazi lako i vrlo je mala prolaznost..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije