Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za vruće dane

Sladoled od jetrice za kućne ljubimce

Foto: shutterstock
1/5
31.07.2020.
u 15:09

Ako smatrate da je vaš pas osjetljiv, posavjetujte se s veterinarom prije konzumacije. Psi alergični na kikiriki ne smiju jesti ovu poslasticu jer sadrži kikiriki-maslac

Psećem pogledu teško je odoljeti pa često dobiju i nešto “ispod stola” iako većina tako užicanih obroka za njih nije zdrava. I oni koji nemaju psa vjerojatno su barem jednom osjetili te oči na sebi. No i psi mogu uživati u raznim poslasticama, pa tako i u sladoledu. Donosimo vam jedan takav recept, prilagođen upravo njima. Osmislila ga je Lana Kodžaga, Larina kuhinja.

Foto: Lana Kodžaga

SASTOJCI:

- 140 g kuhane jetrice

- 1 mala mrkva

- 1 mala jabuka

- 3 žlice kikiriki-maslaca (bez aditiva, sastav mora biti 100% kikiriki)

PRIPREMA:

Sastojke sameljite u multipraktiku dok se ne sjedine. Dobit ćete gustu, ljepljivu smjesu. Smjesu prebacite u kalupe i zaledite. Sladoled je spreman za degustaciju kad se sasvim zaledi.

UPOZORENJE!

Neki psi reagiraju na novu vrstu hrane povraćanjem i(li) proljevom. Ako smatrate da je vaš pas osjetljiv, posavjetujte se s veterinarom prije konzumacije. Psi alergični na kikiriki ne smiju jesti ovu poslasticu jer sadrži kikiriki-maslac. Sladoled čuvajte u zamrzivaču do dva mjeseca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije