Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fatalna ujna

Slađana Novoselnik: Izgubila sam muža i završila u zatvoru!

\'virovitica - 060711 - sladjana novoselnik  Snimio: Maja Santosi/Pixsell\'
Maja Šantoši/Pixsell
02.03.2012.
u 21:01

Puna tri sata iznosila je obranu na suđenju za ubojstvo njezinog supruga Domagoja, za koje je optužen i njihov malodobni nećak

Nanesena mi je velika nepravda! Izgubila sam muža, a onda sam završila u zatvoru, optužena za njegovo ubojstvo!

Time se riječima branila pred splitskim sudom Slađana Novoselnik, u javnosti nazvana „fatalna ujna“ koja je s maloljetnim nećakom optužena za ubojstvo svoga supruga Domagoja prošlog ljeta na Hvaru. Optužba sedamnaestogodišnjeg nećaka tereti za teško ubojstvo iz osobito niskih pobuda, za što bi mogao dobiti do 10 godina zatvora, a nju za poticanje na ubojstvo za što je zapriječena kazna dugotrajnog zatvora, do 40 godina.

Slađana je pred splitskim sudom priznala jedino kako je gajila određene osjećaje prema malodobnom nećaku, ali je, tvrdi, znala da to nikamo ne vodi. Negira da je nagovarala mladića na ubojstvo ujaka, odnosno njezinog supruga. Po njezinim tvrdnjama ne zna štos e dogodilo jer je popila šampanjac i zaspala, a kada se probudila muž joj je bio već proboden nožem u prsa.

Prije početka suđenja, koje je zbog zaštite malodobnog optuženika zatvoreno za javnost, Slađani Novoselnik je punomoć otkazao njezin dosadašnji odvjetnik Željko Gulišija. Kaže da razlog nije osobito važan, ali da imaju različite koncepcije njezine obrane.

Inače, Slađana Novoselnik obranu je u sudnici iznosila gotovo tri sata. Požalila se i na tretman u medijima za koje tvrdi kako su je osudili i prije suđenja.

U petak je svjedočila i Višnja Novoselnik, majka ubijenoga Domagoja i baka maloljetnika optuženog za njegovo ubojstvo. Živjela je s Domagojem, Slađanom i njihovom kćerkicom na Hvaru, gdje joj je sin bio ugledan poduzetnik, cijenjen i omiljen među mještanima. Za ubojstvo sina okrivljuje nevjestu s kojom je Domagoj i ranije imao problema.  

Ubojstvo se dogodilo 30. srpnja 2011. U Vrsniku na Hvaru. Malodobnik je pred istražnikm sucem priznao vezu s ujnom, kao i to da joj je kazao što će učiniti.

Komentara 18

PA
parasa
09:12 03.03.2012.

03.03.2012. u 08:12h doktorica je napisao/la: nitko nema pravo drugome oduzeti život..... ___________________________________ Ima, da meni netko usmrti moje dijete ili nekog najbližeg, iz bilo kojeg neropravdanog razloga, ja bi ga \"ukokao\"

M3
Miške 3
10:42 03.03.2012.

Ne brinite vi za nju..Naći će ona brzo drugog muža.

MM
mario.maric987
07:37 03.03.2012.

Dogodilo se??? Kako nemate srama napisati tako nešto? Pa pobogu radi se o ljudskom životu! Koliko danas postoji žena koje imaju određene trzavice sa svekrvom? Zar im to daje pravo za ubijanje? Presmiješno! Zar je danas tako mala cijena života??? Uz naš poslovično blagi pravosudni sustav ovakvi zločinci nemaju straha. Čak i ako bude osuđenja, prizna krivnju i pokaje se, dobit će 7 godina. Uz dobro ponašanje za tri godine izađe van..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije