Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tukli ga šakama

Skupina mladića bez povoda napala i pretukla 25-godišnjaka

policija
Željko Hladika/PIXSELL
01.10.2010.
u 18:01

Počeli su ga udarati šakama i nogama po glavi i tijelu, srušivši ga na pod, a jedan od njih ga je pritom po ruci porezao nožem.

SLAVONSKI BROD – Bez ikakva povoda zasad nepoznata skupina mladića u četvrtak oko 23.20 sati u naselju A. Hebranga fizički je nasrnula na 25-godišnjaka.

Počeli su ga udarati šakama i nogama po glavi i tijelu, srušivši ga na pod, a jedan ga je od njih po ruci porezao nožem. Napadači su se razbježali, a napadnutog je mladića prijatelj odvezao u bolnicu. 

Četiri sata kasnije u ugostiteljskom objektu u središtu Broda potukle su se dvije skupine mladića, a tučnjavu su nastavili i izvan lokala. Dvojica mladića starih 20 i 22 godine iz jedne i 35-godišnjak iz druge skupine sukobljenih zatražili su liječničku pomoć u bolnici.

Ključne riječi

Komentara 15

AC
acer
21:58 01.10.2010.

Dečki, nije u redu tući se bez povoda. Nađite prvo neki povod, pa se tucite!

BR
bez_ruku_va
22:39 02.10.2010.

takvi bosanski debili su zatrovali ovaj grad. kad je kraj vladavine primitivaca?

Avatar Nidgge
Nidgge
19:56 01.10.2010.

pa toga je uvijek bilo i uvijek će biti,ništa novo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije