Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM UČINIO NIŠTA KRIVO'

Poludjela na dečka jer joj je previše skratio kosu, nije mu ni internet pomogao

Kosa
Foto: Getty Images
1/2
09.02.2020.
u 09:35

Pokušao ju je smiriti, no ona se samo ljutila dok je dovršavao frizuru. Istaknuo je kako se njemu čini da je ispalo dobro, s obzirom da je riječ o besplatnoj frizuri, no kako je bila i dalje ljuta, ponudio se da joj plati profesionalnu pomoć.

Jedan muškarac je pošteno naljutio svoju partnericu kad joj je skratio kosu za 30-ak centimetara, pa se požalio na Internetu i nije dobio reakciju koju je očekivao. 

Naime, kako je naveo na Redditu, njega je djevojka upitala da je ošiša i navodno je još uvijek ljuta zbog njegovih postupaka. Muškarac je objasnio kako su oni zajedno već šest mjeseci i kako je njegova djevojka govorila da se treba otići ošišati. No, kako nije željela platiti pitala je njega da on to učini. 

- Rekao sam joj da nikad nisam nikoga šišao i pitao sam je kako želi da je ošišam, na što mi je ona rekla da mogu učiniti što god želim. Bila je vrlo opuštena oko cijele te priče i bio sam uvjeren kako joj uistinu nije stalo kako će to ispasti. Kako sam mislio da će bila preslatka s kratkom kosom, odlučio sam je tako i ošišati. Počeo sam šišati je iznad ramena i odrezao sam oko 30-ak centimentara njezine kose. No, kada je vidjela svu tu kosu na podu i shvatila koliko sam kose odrezao, ustala se i počela je vikati na mene - požalio se muškarac. 

Pokušao ju je smiriti, no ona se samo ljutila dok je dovršavao frizuru. Istaknuo je kako se njemu čini da je ispalo dobro, s obzirom da je riječ o besplatnoj frizuri, no kako je bila i dalje ljuta, ponudio se da joj plati profesionalnu pomoć. 

- Očito je da mrzi svoju novu frizuru i žao mi je zbog toga, no s druge strane mislim kako nisam učinio ništa loše. Kad mi je rekla učini što ti želiš, to sam i napravio.

Nije dobio previše podrške na Redditu, prenosi Mirror. 

- Ako već moramo biti iskreni, oboje zvučite kao ljudi koji bi trebali otići na test inteligenije prije nego što uopće vam se dozvoli da držite škare u rukama. Da se to učinilo, ovo se ne bi dogodilo. 

Neki pak nisu libili se otvoreno krizirati: - Vi ste idioti. Nitko pri zdravoj pameti ne bi pomislio da rezanje 30-ak centimetara kose ne bi uzrokovalo da se netko uzrujava. A nitko pametan ne bi tražio frizuru od nekoga tko nikad prije nije šišao. 

Jedan značajan dio je pak uvjeren kako je priča izmišljotina jer jednostavno nema smisla. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije