Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu ostao dužan

Škoro žestoko uzvratio Plenkoviću: Njegova Vlada nije parodija, već tragedija

Miroslav Škoro predao je Državnom izbornom povjerenstvu kandidaturu za izbore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.12.2019.
u 14:41

"Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!" napisao je Škoro

Predsjednička kampanja tek je krenula, a već se zahuktalo. Tako su ovaj put glavni akteri premijer Andrej Plenković i kandidat Miroslav Škoro. Nakon što je Plenković komentirao Škorin predizborni skup i rekao da mu je to djelovalo kao parodija na Večernju školu, stigao je i odgovor Škore.

On je objavom na svom Facebooku, između ostalog, poručio Plenkoviću da je došao njihov kraj te da će im 22. prosinca hrvatski narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kovčege.

"PLENKOVIĆEVA VLADA NIJE PARODIJA, NEGO TRAGEDIJA

Politički pokret ljudi željnih promjena koji se okupio oko mene sve je samo nije parodija. Zna to i (uskoro bivši) premijer Plenković, zato i daje panične izjave. Neki bi njegovu vladu možda nazvali parodijom, ali ja mislim da je točnije reći da se radi o tragediji. Parodija zabavlja ljude, a ovo što rade Plenković i njegovi birokrati nije nimalo zabavno, već je upravo tragično. Tog briselskog činovnika i nekolicinu njegovih ministara bez dana radnog iskustva nijedan poduzetnik, uključujući mene, nikad ne bi zaposlio u svojoj tvrtki. Zašto onda da nam vode državu?!

Video: Najava za predsjedničke izbore

Došao je njihov kraj i oni to znaju! 22. prosinca hrvatski će im narod na izborima poslati jasnu poruku da je vrijeme da pakiraju kofere. Plenkoviću i njegovoj kandidatkinji to, vjerujem, neće teško pasti zato što im je Hrvatska tek jedna stanica. Poslušno su izvršavali zadatke, zanemarujući pritom volju hrvatskog naroda, pa će sigurno biti nagrađeni briselskim i inim sinekurama.

A mi ćemo dalje bez njih, popraviti sve ono što su uništili i degradirali. Vratimo Hrvatsku narodu – SAD IL' NIKADA!" napisao je Škoro.

Podsjetimo, predsjednički kandidat Miroslav Škoro na predizbornom skupu u nedjelju ustvrdio je kako je Plenković izdao HDZ i Tuđmana te kako je on ustvari baštinik Franje Tuđmana. 

Video: 11 kandidata u utrci za Pantovčak

Komentara 125

Avatar nosac
nosac
16:16 09.12.2019.

škoro sdp ?!?!?!? plenković i ekipa se potpuno pogubila, uskoro će buncati da je ruža tomašić sdp, da je zekanović srbin, da je general glasnović želi obnoviti jugoslaviju, da hasanbegović želi vratiti ime tita ...

ĆI
ćiro
14:53 09.12.2019.

Ajmoooo Miro predsjednice✌

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
15:17 09.12.2019.

To je točno! Plenki i većina njegovih ministara izvan javne uprave nigdje ne može raditi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije