Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pridružio se klubu

Škoro zahvalio Suverenistima: Prvi su me podržali. Pokazat ćemo da zajedništvo nema alternativu

Zagreb: Miroslav Škoro održao završnu konferenciju za medije prije izborne šutnje
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
10.09.2021.
u 13:02

Zastupajući onu politiku s kojom smo zajedno izborili podršku 465.000 tisuća birača na predsjedničkim i 16 mandata na prošlim parlamentarnim izborima, pokazat ćemo da zajedništvo nema alternativu, napisao je Škoro

Miroslav Škoro napustio je saborski klub Domovinskog pokreta te svoje djelovanje nastavlja u u klubu Hrvatskih suverenista. Škoro se u objavi na Facebooku zahvalio Suverenistima koji su ga podržali u utrci za predsjednika države. 

"Ovo je fotografija snimljena 14. lipnja 2019.godine, tjedan dana prije nego što sam objavio kandidaturu za predsjednika Republike. Hrvatski suverenisti tada su me prvi podržali i aktivno se uključili u predsjedničku kampanju.

Upravo zbog toga mi je drago da od danas svoje djelovanje nastavljam u klubu Hrvatskih suverenista u kojem će mi biti omogućeno normalno funkcioniranje i rad na korist naše Hrvatske.

Zastupajući onu politiku s kojom smo zajedno izborili podršku 465.000 tisuća birača na predsjedničkim i 16 mandata na prošlim parlamentarnim izborima, pokazat ćemo da zajedništvo nema alternativu.

Hvala vam od srca na podršci", napisao je Škoro. 

Komentara 1

PO
polifonije
16:28 10.09.2021.

Za klauna skoru nema problema, uvijek ga čeka sigurno mjesto kod slučajnog klauna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije