Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O JUČERAŠNJOJ KONFERENCIJI

Škoro: Vjerojatno Pupovac i koalicijski partneri znaju što rade. Predsjednica kasni

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
12.09.2019.
u 16:15

- Čini mi se da je minimum taj koji čovjek može dati, jer je ljudski i pogriješiti, je ta isprika, a ako nije to je njemu na dušu - kazao je Škoro.

Jučerašnja konferencija Milorada Pupovca pokrenula je jednaku lavinu reakcija kao i njegova nedavna izjava u kojoj, između ostalog, uspoređuje modernu Hrvatsku s NDH te navodi Hrvatsku kao faktor nestabilnosti u regiji. Upravo su te izjave i bile razlog sazivanja Pupovčeve konferencije za medije. No iako su svi očekivali ispriku, to se nije dogodilo, što je izazvalo podijeljena mišljenja među vladajućima. Ministar Bošnjaković je tako izjavio kako smatra da se Milorad Pupovac ipak na konferenciji ogradio od spornih navoda, dok dio vladuajuće koalicije, predvođeni s Darinkom Kosorom i Brankom Hrgom, smatra da je isprika nužna za ostanak SDSS u koaliciji, a ona je izostala.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro također se osvrnuo na tu konferenciju. 

- Činjenica jest da je on dio vladajuće koalicije, činjenica jest da je izgovorio to što je izgovorio. Možda je najsporniji taj dio kad je on rekao da bi Hrvatska mogla skončati kao ta Nezavisna država Hrvatska. Čini mi se da je minimum taj koji čovjek može dati, jer je ljudski i pogriješiti, je ta isprika, a ako nije to je njemu na dušu. Vjerojatno on i njegovi koalicijski partneri znaju što rade - kazao je Škoro za N1.

Komentirajući pismo predsjednice Kolinde Grbar-Kitarović upućeno Miloradu Pupovcu izjavio je da je "sve to skupa malo zakašnjelo".

- To je ono kao kad dođete kod neurologa, on vas udari čekićem po koljenu, a vi onda nakon dva dana trknete nogom. To nije dobra reakcija, refleks vam je loš onda - kaže Škoro.

VIDEO Konferencija Milorada Pupovca

Komentara 15

KL
Klarica
16:44 12.09.2019.

Škoro, Škoro, Predsjednica nije zakasnila ovo pismo je objavila 2016. Počeo si kao prijatelj ti Bujanec zaobilaziti istinu. Sramota.

Avatar berija1
berija1
07:50 13.09.2019.

Meni Skoro izgleda malo zbunjeno, mozda nije primjetio datum Kolindina pisma a mozda prica viceve .

BR
Brontops
17:12 12.09.2019.

Skoro lupa cekicem. To nije diplomacija! Razumni diplomati nikad ne srljaju, ne istrcavaju....Tiha voda brijege roni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije