Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŽELE OTKRITI IME

Škoro sutra predstavlja stranku i svoj tim

Miroslav Škoro
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/5
28.02.2020.
u 11:44

Iz Škorina kruga pak naglašavaju da će članovi stranke u velikoj većini biti stručnjaci koji ranije nisu bili politički aktivni.

Miroslav Škoro sutra će osnovati stranku, kojoj će u nazivu biti riječ pokret i njegovo ime, no u njegovu timu još uvijek ne žele otkriti puno ime stranke.

Iako pojam pokret ima daleko šire značenje od stranke, objašnjavaju da su se na osnivanje stranke odlučili kako bi zadovoljili pravnu normu. Pokret, kažu, mora imati ustrojstveni oblik, a u Hrvatskoj ne postoji zakon o pokretima. Da bi se Škorino ime najesen moglo naći na listama u svim izbornim jedinicama, po zakonu mora osnovati stranku, pojašnjavaju.

U Škorinu timu zasad ne otkrivaju tko su ljudi s kjima planira osnovati stranku, no portal Telegram navodi imena bivših HDSSB-ovaca Krešimira Bubala i Dražena Đurovića, kao i Maria Radića i Mladena Mikolčevića iz tvrtke Pevex, koji su bili angažirani i u Škorinoj predsjedničkoj kampanji.

Iz Škorina kruga pak naglašavaju da će članovi stranke u velikoj većini biti stručnjaci koji ranije nisu bili politički aktivni.

Kada je riječ o strankama koje su poduprle Škorinu kandidaturu, njih zasad nema u Škorinu pokretu, a iz njegova tima najavljuju da će sa svima njima nastaviti usuglašavanje o suradnji i zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore.

- Pokretu mogu pristupiti svi koji žele promjene u Hrvatskoj i koji za cilj imaju interes Republike Hrvatske - poručuju iz Škorina tima.

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ada
Ada
03:32 29.02.2020.

Naprijed, Škoro! Bog vam bio u pomoći!

KO
Kosences
13:23 28.02.2020.

Ako Škorina nova stranka upre svom snagom, a naivni Hrvati krenu za njim, realne su šanse i da umjesto B_re premijerka postane Biljana (Rose i Jovana Čupurdije) Borzan.

Avatar southman
southman
12:19 28.02.2020.

Stručnjaci iz Pevex-a ! 90-ih su bili iz INA-e, 2000-ih iz Agrokora a sada 2020-ih iz Pevexa !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije