Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelio emotivnu objavu

Škoro se prisjetio važnog događaja: 'Osjećam samo potrebu reći da je vrijedilo...'

Zagreb: Miroslav Škoro o stanju financija u Gradu Zagrebu
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
05.09.2021.
u 13:11

U dugotrajnoj operaciji ugradili su mi četiri srčane premosnice i spasili su mi život, prisjetio se Škoro

Bivši čelnik Domovinskog pokreta i glazbenik Miroslav Škoro prisjetio se jučer na svom Facebook profilu događaja od prije tri godine. U emotivnoj poruci zahvalio je liječnicima koji su mu u dugotrajnoj operaciji ugradili četiri srčane premosnice i tako, kako navodi, spasili život. 

- Na današnji dan, prije točno tri godine, nekako u ovo vrijeme dobri ljudi iz tima doktora Gašparovića su me iz operacijske sale prebacili na jedinicu intenzivne njege. U dugotrajnoj operaciji ugradili su mi četiri srčane premosnice i spasili su mi život. Neki će reći da bi bilo možda bolje da nisu, a neki će biti zahvalni Bogu da imamo takve ljude koji mogu napraviti čuda na razini svjetske medicine.

U svakom slučaju, hvala im, hvala svima koji su mi u tim trenutcima pružali podršku. Dogodilo se puno toga u te tri godine i osjećam samo potrebu reći da je vrijedilo. Ćipinom sinu želim večeras sretne i vesele svatove, a svima nama sreće i ljubavi u vremenu koje dolazi - poručio je Škoro te uz objavu priložio svoju pjesmu "Vrijedilo je". 

Ključne riječi

Komentara 11

SE
senijor121
13:18 05.09.2021.

Vrijedilo je da dezerter pokaže kakvo je smeće

OL
olala
13:22 05.09.2021.

Ti si samo dokaz kako je rulju lako zavesti s vrištanjem o domoljublju i vjeri(koje ti nemaš ni jedno u sebi.)Žalim one koje su te slijedili i podržavali!

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
19:02 05.09.2021.

Koji je to Skorin grijeh ? Tko je to bolji na politickoj sceni , otkud naivnost da ce bolji biti srbski politicari , novinari , soro..vi Tomasevici ,Boric , Mirela Ahmetovic ili Kajtazi , toliko jeftino prodati drzavu mogu samo Hrvati , Skoro nije izgubio , Hrvati su izgubili , ono sto su krvavo obranili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije