Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSTAVIO KANDIDATURU

Škoro: Filipović? To je onaj gospodin koji se zove Trnoružica

Screenshot
06.03.2021.
u 11:01

Obećao je da će od jeseni Zagreb imati besplatne vrtiće, bolje gospodarenje otpadom, zatvaranje Jakuševca, pokretanje izgradnje sigurne i suvremene bolnice te nacionalnog nogometnog stadiona, za kojeg misli da bi se možda trebao zvati po Zlatku Cici Kranjčaru

Došao sam reći javnosti da ističem svoju kandidaturu za gradonačelnika glavnog grada. Ovdje sam podigao svoj dom, odgojio svoje dvoje djece i napisao neke od najuspješnijih pjesama. Znate koje vrijednosti zastupam i došao sam ovdje reći vam da ću ih braniti na ovim izborima. Došao sam reći da sam u 58. godini života, kao ekonomist, poduzetnik i političar, čovjek koji je spreman odgovoriti na izazove koji su pred nama. Dokazao sam da iz ničega mogu napraviti nešto, za razliku od mnogih političara koji iz nečega ne naprave ništa. Ne bojim ih se. Nije me strah pametnijih i sposobnijih od mene, naučio sam kako ih okupiti u kvalitetan tim koji će raditi na dobrobit svih nas. Mene nitko ne može kupiti, zastrašiti i ucijeniti jer sam u životu stvorio dovoljno da sam neovisan i to mnogima najviše smeta - poručio je danas Miroslav Škoro s Cvjetnog trga.

Sve što je dobro nastavit će se, obećao je Škoro, a sve što je loše popravit će se.

- Zagreb će nastaviti biti lider u socijalnoj politici, bolje će iskorištavati fondove i imati će učinkovitiju upravu - najavio je.

Obećao je da će od jeseni Zagreb imati besplatne vrtiće, bolje gospodarenje otpadom, zatvaranje Jakuševca, pokretanje izgradnje sigurne i suvremene bolnice te nacionalnog nogometnog stadiona, za kojeg misli da bi se možda trebao zvati po Zlatku Cici Kranjčaru.

Demantirao je da je on pustio informaciju na dan sprovoda da će se kandidirati. Upitan što bi drugačije učinio od Milana Bandića, rekao je da je naučen tako da o mrtvima govori sve najbolje. No zato na pitanje da komentira svog protukandidata Davora Filipovića, odgovara:

- To je onaj gospodin koji se zove Trnoružica. Spavao je četiri godine. Glasovao je za sve što je trebalo. Sad se probudio i dijeli okolo lekcije. Malo je zakasnio.

Rekao je da je s obzirom na stanje u Zagrebu teško odlučiti koji bi prvi potez trebao biti, ali je dodao da je najvažnije preuzeti kontrolu nad gradskim financijama. Najavio je da će svi ugovori biti revidirani i oni štetni raskinuti.

- Gospodarim s jako puno subjekata, ja znam što znači isplatiti plaće, doprinose, znam što znači upravljati - rekao je.

 

Komentara 141

BR
Branitelj2020
11:06 06.03.2021.

Bravo Škoro. Pometi korumpirnu izdajničku bandu na izborima HDZ-SDP-HNS-365 lopov Bandić i komunističku bandu na čelu sa Tomaševićem

HE
Herceg56
11:14 06.03.2021.

Sa srićom...

PO
povratak
11:58 06.03.2021.

“Ako se pokaže da Škoro ima najviše šansi za pobjedu nad Tomaševićem ili Klisovićem, onda ga svi demokršćani i cijela desnica trebaju podržati, jer jedino tako možemo zaustaviti dolazak ljevice na vlast u hrvatskom glavnom gradu”, izjavio je akademski kipar i donedavni zastupnik u Skupštini grada Zagreba, jedan od utemeljitelja HDZ-a ’89. godine, Ivan Kujundžić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije