Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na facebooku

Škoro potvrdio: Sutra objavljujem kandidaturu za predsjednika države

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
22.06.2019.
u 16:18

Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način - pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke - napisao je Škoro na svom profilu

Skladatelj i pjevač Miroslav Škoro u nedjelju u 9 sati objavit će na svojoj Facebook stranici odluku o svojoj kandidaturi za predsjednika Republike, objavio je Škoro u subotu popodne na toj društvenoj mreži. 

"Kao što sam obećao, svoju odluku o kandidaturi za Predsjednika RH objavit ću sutra točno u 9 sati na ovoj Facebook stranici. Zahvaljujem svima koji su mi na bilo koji način - pisanjem, razgovorom, nagovaranjem i odgovaranjem, insinuacijama i činjenicama pomogli u donošenju konačne odluke", napisao je Škoro na Facebooku.

Škoro je skladatelj, aranžer, producent i pjevač. Diplomirao je i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, gdje je i rođen 1962. godine. Od 1995. do 1997. godine obnašao je dužnost generalnog konzula Republike Hrvatske u Mađarskoj.

Kandidirao se na parlamentarnim izborima za Hrvatski sabor 2007. te postao saborskim zastupnikom HDZ-a. Nekoliko godina kasnije ponukao se iz politike te se, uz pjevačku, bavi i uspješnom poduzetničkom karijerom.

Komentara 34

DU
Deleted user
17:36 22.06.2019.

Tja, kaj se more. Ako već treba, onda je kudikamo bolje da se za predsjednika RH kandidira gospo'n Škoro dr. Mirek nego da to pokušaju, očuvaj nas dragi Bože od takvog zla, njihove bivše pantovčačke ekscelencije Mesić Pišta zvani Dikobraz i Josipović dr. Ivek zvani Lignja. Između dvaju zala uvijek valja birati manje zlo. Naime, tko god bio predsjednik RH, nama neće biti ni bolje ni gore, ali uz Škoru dr. Mireka možda bismo bili malo ponosniji kao Hrvati. Tko će znati..

PA
pax5
21:31 22.06.2019.

Idemo Škoro,Slavonija,grad Zg i okolica,Dalmacija,jedan dio Zagorja i Međimurja,Lika,iseljeništvo daje glas tebi....!!A to je nekih 60% u drugome krugu!!!

BO
BozeSacuvaj
16:51 22.06.2019.

Škoro,nemoj molim te!!,,nije to za tebe,,ti si odličan pjevač i dobar čovjek,a to je sušta suprotnost od političara,,nemoj -pokvarit ćeš se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije