Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije strane priče

Škoro: Policija nas je zaustavila zbog migranata, MUP demantira: Prebrzo su vozili

Miroslav Škoro
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
06.11.2019.
u 09:34

Miroslav Škoro u Dubrovniku je rekao da je policija zaustavila njegov kombi zbog ilegalnih migracija, no u policiji kažu da je zaustavljen jer je vozio 170 km/h

Kombi u kojem se vozio predsjednički kandidat Miroslav Škoro zaustavljen prije dva dana na autocesti A1 zbog prebrze vožnje iako je Škoro novinarima rekao da su ih zaustavili zbog migranata, piše Jutarnji list.

– Upravo na ovom putu ponovno smo bili pregledani od hrvatske policije, jedanput smo bili i pregledani od ljubaznih hrvatskih policajaca zbog ove situacije vezane za ilegalne migracije – rekao je Škoro u Dubrovniku gdje je pozvao na angažiranje vojske na granicama.

Policija je kombi u kojem se Škoro vozio kao suvozač zaustavila u ponedjeljak u 11.27 sati. Kombi je vozio Stipo Mlinarić (50), a presretač ih je zaustavio jer su vozili 170 kilometara na sat. Odmah su mu skinuli 10 km/h tolerancije te je evidentirana brzina od 160 km/h, zbog čega je trebao platiti 500 kuna kazne.

Kako vozač nije imao prekršajnih prijava u posljednje dvije godine, dobio je samo opomenu.

– Predsjednički kandidat Miroslav Škoro se izjavom o migrantima referirao na situaciju kod Hrvatske Kostajnice od prije tri tjedna kada je policija zaustavila i pregledala vozilo – kazao je pak direktor komunikacija u Škorinu stožeru Mate Mijić.

Komentara 15

MA
Markos
10:06 06.11.2019.

Dakle čovjek koji si priušti divljati sa 170km, kršeči pri tome hrvatske zakone, ogrožavajuči tuđe živote si usudi sebe postavljati za nekakvu moralnu vertikalu narodu i moralizirati o svemu i svačemu. Providno, žalostno, balkanski.

Avatar rubinet
rubinet
11:08 06.11.2019.

Ako je istina /170 km na sat/tad dajem potporu hrvatskom prometnom redarstvu.

Avatar mustafa1
mustafa1
12:11 06.11.2019.

bravo policija,treba covjeku dozvoliti da se malo ispuse na autocesti i to besplatno.ja sam kod svete nedjelje platio 500 kn kaznu mada nikad nisam kaznjavan a gospodin kandidat je sa vecom brzinom prosao nekaznjeno. glasajte za skoru,kad on bude predsjednik ukinut ce sva ogranicenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije