Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSVJED
Povratak na članak

Škoro podržao medicinske djelatnike: 'U najvećoj krizi bili su moj veliki oslonac'

Medicinske sestre i tehničari skrbe o zdravlju cijele nacije i moraju dobiti zasluženo poštovanje, napisao je Škoro.

Komentari 18

IV
IvoDivo
16:08 03.10.2019.

Nema vajde, škoro će bre da izvadi kesu i plati svima koji traže. Škoro, škoro sve više pokazuješ samog sebe, jad i sramotu.

VL
PR
Princeza
11:29 03.10.2019.

Populist.

VL
Avatar berija1
berija1
14:24 03.10.2019.

Opet on, ne propusta priliku. Gdje je bio dok je grmilo?:)

VL
Avatar ingenieurhr
ingenieurhr
12:45 03.10.2019.

OK, ali kada se nekome povećavaju plaće molim odmah navesti kome se uzima za to povećanje. Odakle uzeti?

VL
MA
macor
16:10 03.10.2019.

Skoro , eno ti general Glasnovic ispred Sabora napada i vrijeda medicinske sestre.

VL
XX
Xxehto
14:51 03.10.2019.

Samo pogledajte koja je to ekipa iza Škore - propali i odbačeni političari i savjetnici. Sve redom desničari koji jedino pričaju o Srbima. Oni bi veće ovlasti - kao naprimjer predsjednik u Sjevernoj Koreji. .....Svi plivaju u mutnim milijunima a Škoro traži od Šuice da objasni porijeklo imovine.

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
14:45 03.10.2019.

Kad se vec Skoro dotakao te teme, (nadam se iskreno) mogu reci em da je u pravu, em prostora za povecanja placa svima koji stvarno nesto i rade, a ne samo medicinarima ima, i m a!!!! Ima kad se nee bi moralo placati; ekipe iz 428 opcina, 128 gradova, 20 zupanija, koji svi imaju nacelnike, gradonacelnike, zupane, njihovee zamjenike i pratece ekipe veeeelikih financijskih prohtjeva? Pa 10tak pukovnija "djelatnika" u upravama drzavnih ustanova i firmi,,,,, i sve njihove prohtjeve od placa kakve imaju vrhunski kirurzi i inzinjeri usput,, pa cak i srednji poduzetnici, u Austriji, Svicarskoj zapadnoj i sjevernoj Europi, Kanadi,,,, od sluzbenih limuzinetina ranga najmanje Audi a6 ( sramota do Boga je vozit se u tam nekakvim Skodama Superb ili jos strasnije - Octaviama) do krkacina i lokacina,,,,,,,,,, A jos financiranje gubitaka drzavnih ustanova i firmi, pa financiranje jedno 10tak tisuca (cujem da i vise) neprofitnih udruga i medija,,,,,, i jos kojesta?.Tome dodajmo i hrvatsko pravosudje koje korupciju i gospodarski kriminal prakticki tolerira i vodjenjem postupaka kako ih vodi (ako ih i vodi) jos i potice..

VL
WE
Werner
16:21 03.10.2019.

Kako je ono bio rekao vrhunska sirovina i albanski desničar Glasnović - "Svaki ima plan dok ne dobije šaku u glavu"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.