Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA U VEČERNJEM

Škoro podijelio HDZ, padaju teške optužbe

Miroslav Škoro
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
24.06.2019.
u 19:03

Loptica je bačena, Škoro je jasno kazao da želi promjenu Ustava i veće ovlasti.

Bez obzira na to što tko misli o kandidaturi Miroslava Škore, njegov ulazak u predsjedničku utrku ne samo da će utjecati na odnos snaga nego će preusmjeriti tijekove kampanja svih ostalih kandidata.

Loptica je bačena, Škoro je jasno kazao da želi promjenu Ustava i veće ovlasti, precizirao koja prava točno želi imati, a nema ih aktualna predsjednica i tako predsjedničke ovlasti nametnuo kao možda i glavnu temu kampanje.

Učinio je to Škoro, doduše, na Facebooku, gdje se svaka riječ i svako slovo može kontrolirati, izbjegao je tako mnoga pitanja i potpitanja pa su mnoge stvari ostale visjeti u zraku, ali kampanja će ionako biti duga pa će i Škoro imati puno prilika mnoge stvari pojasniti.

Poput pitanja što bi to točno referendumom mijenjao ili što misli o tome da se u Hrvatskoj na referendumu odlučuje većinom onih koji pristupe referendumu, pa na pitanje bi li na neki dosadašnji zakon rado stavio veto i koji ili zašto misli da je dogovor više stranaka oko ustavnih sudaca gora varijanta od one da ih predlaže jedna jedina osoba.

>>Cijeli članak čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Vatreni će ipak igrati na Poljudu uz podršku Grada, ali bez suradnje Hajduka

>>Htjeli su ga uspavati, a sad je prvi spasilac HGSS-a

>>Želi li ostati ministar Lovro Kuščević mora objasniti pretvorbu kokošinjca u vilu i kako je kupio imovinu vlastite tvrtke

>>Brazilski zrakoplovi Mirage 2000 dobri su ako prijelazno rješenje kako ne bismo izgubili i ovo malo pilota i tehničara u HRZ-u

Ključne riječi

Komentara 13

MS
mala_sova
22:17 24.06.2019.

Kakav HDZ, Hrvati će glasovati za Škoru, a hadezeovci mogu s Ostojićem i Pupovcem na Sutjesku. Samo da im se tifus ne nakalemi na anemiju, bit će crnih labudova, ružičastih flamingosa i sivih udbaških sova.

2
2
03:40 25.06.2019.

škart od čovjeka...

DU
Deleted user
22:32 24.06.2019.

Kampanja još zapravo nije ni počela, a sva sila fake newsa i podmetanja od strane jugokomunističke kamarile ( čitaj burduša i lignje ) kao i prohadezeovske i sdepeovske braće blizanaca, stuštila se na Škoru koji će itekako zatresti jugostranačke strukture.. Hrvati, ma kako bili lijeni izlaziti na glasovanje i protestirati na ulicama, nisu glupi i ne možete im nametnuti udbaške stavove obrnute psihologije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije