Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednički kandidat

Škoro objavio rezultate liječničkog pregleda i najavio objavu imovinske kartice

Miroslav Škoro
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
1/4
04.09.2019.
u 10:49

Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu, iako ni to nemam obvezu učiniti, kaže Škoro.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na svom Facebook profilu prisjetio se nedavnih zdravstvenih teškoća te objavio rezultate nedavno obavljenih pregleda.

"Dragi prijatelji, na današnji dan, prije točno godinu dana, bio sam podvrgnut vrlo ozbiljnom operativnom zahvatu ugrađivanja srčanih premosnica. Zahvaljujem i ovom prigodom svim hrvatskim liječnicima i medicinskom osoblju koje se brinulo o meni. Oni su nedovoljno plaćeni i država mora učiniti sve da ih zadržimo u Hrvatskoj. Moji politički protivnici i njihovi medijski pokrovitelji, od objave moje kandidature, u javnost su puštali dezinformacije o mom zdravstvenom stanju koje su vodile k samo jednom zaključku – što će nam bolestan predsjednik?" napisao je Škoro.

Miroslav Škoro
1/12

"Ja sam odgovoran čovjek koji vodi brigu o svom zdravlju i ovih sam dana obavio niz kontrolnih pregleda u KB “Merkur” u Zagrebu te sada, iako to zakonski ne moram, objavljujem njihov rezultat. Na ovaj način objavit ću tijekom kampanje i svoju imovinsku karticu iako ni to nemam obvezu učiniti. Nadam se da će mi se neovisni mediji pridružiti u pozivu da isto dobijemo i od drugih predsjedničkih kandidata, a onda neka narod odluči", zaključio je.

Komentara 39

DU
Deleted user
11:42 04.09.2019.

Škoro ima moj glas ,i ne samo moj nego i moje obitelji i mojih prijatelja i sigurno pola Ličko-senjske županije naj manje .,.

JG
jozagulikoza.guli
11:52 04.09.2019.

Uredništvo., kak niste našli ružniju sliku? A tolko ih ima. Nije ni vama lako,

MR
MrGrickle
11:22 04.09.2019.

Da svi teški srčani bolesnici redovno odlaze na kontrole, pridržavaju se preporučenog režima te uzimaju propisanu terapiju, imali bi puno manje iznenadnih smrtnih slučajeva. Pohvala Škori na pozitivnom primjeru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije