Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIČKI IZBORI

Škoro o pričama da je završio na hitnoj: 'Na žalost mnogih, dobro sam'

Miroslav Škoro
Foto: Facebook Miroslav Škoro
1/3
13.11.2019.
u 09:33

Video je naslovio 'U strahu su velike oči i mala pamet'

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro objavio je jučer navečer video na svom službenom profilu u kojem je komentirao navodnu priču o tome kako je završio na hitnoj zbog zdravstvenih problema. 

Video je naslovio "U strahu su velike oči i mala pamet".

"Dragi prijatelji, znam da je malo kasno. Ali dobra vam večer, moram vam se javiti jer je navodno iz Petrinje krenula večeras nekakva priča da je navodno moja susjeda iz Osijeka javila da sam ja navodno završio na hitnoj zbog zdravstvenih tegoba. Istina je sasvim drugačija. Imao sam večeras jedan krasan skup sa svojim volonterima, simpatizerima u Zagrebu i, na žalost mnogih, dobro sam. Zdravo sam. Živ sam.  Nevjerojatno kako ljudi nisko mogu pasti u svom strahu da će se nešto dogoditi njihovim pozicijama i strahu da ćemo vratiti ovu lijepu našu domovinu hrvatskom narodu i to sad il nikada. Živ sam, zdrav sam. Dobro sam. A vi koji širite dezinformacije razveselite me i javite mi kako sam na hitnoj", izjavio je Škoro. 

 

Komentara 32

Avatar Narod
Narod
09:49 13.11.2019.

Intrigantno, prica zvuci kao od Radeljica!!! Ja ti ne vjerujem.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
10:08 13.11.2019.

Skoro je politicko tele hahahahaha dok drugi kazu ponesto bilo dobro ili lose ovo tele pokusava sam sebe reklamirati.Skoro jeli te obisao mesic i josipovic tvoji verni obozavaoci od prvog dana,nazalost nije vam uspilo.Bizi skoro eto Kolakusica

IL
ilustrator
11:21 13.11.2019.

konstrukcije konstruktora sve su blesavije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije