Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAVILI SE I NJEGOVOM OBITELJI

Škoro o nadzoru tajnih službi: Vrlo rado ću sve dokaze iznijeti jer su stvarno pretjerali

Požega: Predsjednički kandidat Miroslav Škoro družio se s građanima
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/14
19.12.2019.
u 14:43

"VSOA, SOA, paraobavještajno - ako i jest paraobavještajno, pa kako je moguće da obavještajna služba dopusti da se pojavi paraobavještajno?! Predsjednica mora kazati otkad to zna, kome je prijavila? Ona je odgovorna" - poručio je Škoro iz Požege.

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro na druženju s građanima s u Požegi još jednom je potvrdio svoju izjavu kako ima informacije da SOA prikuplja informacije o njemu i bliskim mu osobama.

- Da, imam dokaze i indicije da su se činile mnoge stvari. Vidjeli ste što se događa kad se stvari plasiraju preko čudnih medija, nekih drugih zemalja, pa onda čudnim kanalima dolaze do nas. VSOA, SOA, paraobavještajno - ako i jest paraobavještajno, pa kako je moguće da obavještajna služba dopusti da se pojavi paraobavještajno?! Predsjednica mora kazati otkad to zna, kome je prijavila? Ona je odgovorna. Vrlo rado ću sve iznijeti na odgovornim mjestima jer su stvarno pretjerali - kazao je, prenose 24sata.

Okupljenim Požežanima se ispričao što nije došao u ranijoj fazi predizborne kampanje, ali pojasnio je i zašto je to tek sada učinio.

- Pošto vas smatram svojima, nadam se da ćete oprostiti. Znate me godinama, ja znam vas i nemamo puno o čemu pričati, znate moj program, ja želim vratiti veće ovlasti predsjedniku. Nisam došao u ovu zgradu upisati novi vinograd, niti kao pjevač, hvala vam što ste došli, a i vama koji "ćirite" iza prozora, nadam se da će doći bolja vremena da to ne morate činiti – rekao je gledajući u prozore Općinskog suda.

Otkrio je i kakvo iznenađenje priprema za petak u Zagrebu.

- Mislim da ćemo sutra napraviti ono što narod hoće. U ovoj kampanji naslušali smo se svega i svašta, puno toga je nalikovalo na izrežiranu predstavu, ja nisam čovjek koji voli sudjelovati u takvim cirkusima. S obzirom da nije bilo moghuće dobiti neke druge prostore (medijske op.a.), a sukladno 21. stoljeću odlučio sam u petak pet minuta do 12 sati na svom Facebook profilu biti uživo. Jedno dva ili tri sata odgovarajuću na pitanja koja mi budu postavljana, sve će biti uživo, mislim da je to pravi način u ovo vrijeme da se komunicira sa svojim narodom - najavio je Škoro

VIDEO Predsjednički izbori - Iva Puljić-Šego i Davor Ivanković: 'Ako se HDZ-ova mašinerija pokrene, Grabar-Kitarović će dobiti više glasova'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar AligatorXO
AligatorXO
15:43 19.12.2019.

Slobodno reci ex.KOS i ex.SDS ili ti UDBA, pa pobogu nazovimo pravim imenom tu paraobavještajnu službu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije