Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA ZA 1 GLAS

Borba za svaki glas i u Irskoj, Juričan osvojio više od Grabar-Kitarović

Miroslav Škoro glasao na izborima za predsjednika
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/16
22.12.2019.
u 21:19

Miroslav Škoro tijesno je osvojio najveći broj glasova (23 posto), dok se na drugom mjestu našao Mislav Kolakušić s 22 posto

Prema privremenim neslužbenim rezultatima glasanja u Irskoj koju su objavljeni u 21:15, Miroslav Škoro tijesno je osvojio najveći broj glasova (23 posto), dok se na drugom mjestu našao Mislav Kolakušić s 22 posto. 

Treći je Ivan Pernar s 20 posto, četvrti je Zoran Milanović s 19 posto, dok svi ostali koji slijede imaju znatno manji postotak. Dario Juričan tako je osvojio 6 posto birača, Kolinda Grabar-Kitarović upola manje, baš kao i Katarina Peović.

Dejan Kovač i Dalija Orešković uzeli su svaki po jedan posto glasova.

VIDEO Božo Skoko, Ankica Mamić i Davor Ivanković komentirali izlazne ankete

Komentara 6

PA
paleontolog
22:03 22.12.2019.

to neka bude pokazatelj zasto ljudi bjeze iz hr! ne bjeze zbog male place i zato sto nema posla, ima posla kolko hoces, ubozimo radnike s istoka.... jednostavno se ljudima gadi ova korupcija i kriminal koji vlada i haraci...

DV
dvojnica
22:45 22.12.2019.

U Irskoj gotovo nitko ne izlazi na izbore. Ti postoci su bez veze.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:44 22.12.2019.

Zanimljivi podaci kaj puno tog govoriju....jedino je Cane preveč dobil. Pozabili su kak je egzodus začel tijekom njegve vladavine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije