Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Može doći i Plenković'

Škoro Kolindi Grabar-Kitarović: Neka joj numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum

Miroslav Škoro
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.12.2019.
u 16:43

Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković, poručio je aktualnoj predsjednici Miroslav Škoro

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro odgovorio je svojoj protukandidatkinji Kolindi Grabar-Kitarović koja je komentirala kritike zašto izbjegava sučeljavanja.

– Kolinda Grabar-Kitarović odbija sučeljavanje s izlikom da joj ne odgovaraju termini. Neka njezina numerologinja slobodno izabere neki sretniji datum, a ako nijedna sretna kombinacija brojeva do izbora nije dostupna, može umjesto nje doći njezin šef Andrej Plenković – napisao je na Facebooku Miroslav Škoro.

Aktualna predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja napisala je ranije pak svojim protukandidatima da 'pokažu onaj minimum prema ljudima i kažu im što nude, kako vide budućnost ovog naroda i ove države, da uobliče to u pristojan dokument te onda sučele programe'.

– Recite ljudima u kojim bi se područjima angažirali, s kojim inicijativama ili prijedlozima politika, koji su vaši društveni i državni prioriteti. I ne izvlačite se na predsjedničke ovlasti. Programi, a ne prijetnje i galama – napisala je ona.

VIDEO Predsjednički kandidati

Komentara 72

OK
okvals54
18:37 11.12.2019.

Dezerter ne posustaje.Šteta za Mijića bio je dobar novinar,sto igra u kolu sa ovim gubitnikom.Kad tome dodašCrtu Bijelog ili ti Bujanca od kojega biježi svatko normalan,cista prpoast.

BR
brojevi
08:46 12.12.2019.

Lijepo ste otvorili put Milanoviću da ostvari nemoguće i postane predsjednik RH. Čak je isti odustao od predstavljanja na četvrtom programu HRT-a da ne uprska šansu koju su mu podarili tkzv. suverenisti. Tipično za "guske u magli" i mediokritete koji kruha traže preko pogaće. Zar će nam državu voditi kukavice ala Zekanovići, Buljevi, Hasani i sl. i koja je razlika između istih i Marasa, Jovanovića, Stazića, Bere ...SDP-e pametno šuti dok se "desnica" uprla da obavi posao umjesto njih. Škoro, diljem zemlje imao si kao pjevač veliku podršku a sada zbog vlastite bezobzirnosti i neetečnih napada imaš bar tristotisuća ljutih protivnika. Sram te bilo, bilmezu nedorasli kako tebe tako i ujdurmu koja te delegira. Usprkos svemu nećeš pobijediti a gorak okus izdaje i mržnje pratit će te cijeli život.

BB
Bruno_Bear1
10:43 12.12.2019.

Škoro i bahati se maze međusobno na distanci, kao mački oko vruće kaše, a kukavički udaraju po predsjednici jer znaju da se ne može spustiti na njihov nivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije