Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tri prolazna mjesta

Škoro i suverenisti postigli dogovor: Na izbore idu zajedno

Predizborni skup Miroslava Škore u kongresnoj dvorani Hotela Neboder u Rijeci
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/4
09.05.2020.
u 09:29

Kako doznajemo iz Domovinskog pokreta, suverinistima bi po ovom dogovoru pripala tri prolazna mjesta na listama, a koje se procjenjuje da bi im mogle osigurati ulazak u Sabor.

Domovinski pokret Miroslava Škore i Hrvatski suverenisti postigli su kasno sinoć dogovor o zajedničkom izlasku na izbore.

Kako doznajemo iz Domovinskog pokreta, suverenistima bi po ovom dogovoru pripala tri prolazna mjesta na listama, a za koja se procjenjuje da bi im mogla osigurati ulazak u Sabor.

Iz Škorina kruga podsjećaju kako je već postignut dogovor s Hrvatskim blokom Zlatka Hasanbegovića, a pregovara se i sa Zelenom listom i drugim strankama koje su podržale Škorinu predsjedničku kandidaturu.

Pregovori s Mostom u međuvremenu su zapeli, navodno zbog neslaganja oko kadrova koji bi trebali popuniti vodeća mjesta na svim izbornim jedinicama u Hrvatskoj, ali i u dijaspori.

Iz Domovinskog pokreta međutim poručuju kako će i s Mostom sljedeći tjedan nastaviti pregovore jer dogovor smatraju ključnim za 'razbijanja duopola HDZ-SDP'.

Komentara 45

DU
Deleted user
09:42 09.05.2020.

Konačno su se ujedinili. Radujem se novim paralamentarnim izborima.

PO
Porta
09:57 09.05.2020.

To je šansa malih Hrvata da žive ko ljudi i ne budu više robovi.To je koalicija spasa.

PA
pandur
09:42 09.05.2020.

Bez jedinstvene treće opcije nema sreće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije