Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krešo Beljak:

'Škoro i Grabar-Kitarović vode negativnu, defetističku kampanju, jedno protiv drugog'

Krešo Beljak o ukidanju HRT pretplate
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.12.2019.
u 13:11

Situacija u Slavoniji je eskalirala i ona je praktički umrla, i riječ je o tragediji koja se događa u sjeni ovog glamura koji nam pokušavaju priuštiti pojedini predsjednički kandidati, naglašava šef HSS-a

Država tone sve dublje i dublje u blato, a mi se bavimo kolačima i pjesmama, Titom, Tuđmanom, ustašama i partizanima, prigovorio je danas predsjednik HSS-a Krešo Beljak ustvrdivši kako teški, nepremostivi problemi ostaju nezamijećeni zbog predsjedničke kampanje.

- U zadnjih mjesec i pol dana Hrvatska se bavi isključivo predsjedničkim izborima koji jesu važni, ali oni neće ni na jedan način utjecati na budućnost Hrvatske, a u međuvremenu dok se svi bavimo kandidatima, pjevačima, lapsusima, kolačima, Hrvatska i dalje stoji. Hrvatska je i dalje u ogromnim, teškim, nepremostivim problemima koji iz dana u dan postaju sve veći. Ništa se ne događa u hrvatskom društvu, ništa Vlada Hrvatske ne radi niti poduzima da se situacija promijeni. Iseljavanje iz Hrvatske se nastavlja, problemi u prosvjeti nisu riješeni, problemi u zdravstvu se i dalje gomilaju, problemi u poljoprivredi postaju svaki dan sve teži, a poseban se problem pojavljuje na lokalnoj razini koja je poreznim izmjenama uskraćena za veliki dio sredstava, što će se već u idućoj godini očitovati na smanjenom broju investicija lokalnih uprava – prigovorio je Beljak.

Video: Kandidati u utrci za Pantovčak

Situacija u Slavoniji je eskalirala i ona je praktički umrla, i riječ je o tragediji koja se događa u sjeni ovog glamura koji nam pokušavaju priuštiti pojedini predsjednički kandidati, naglašava šef HSS-a.

- Nadam se da će na tim predsjedničkim izborima pobijediti razum hrvatskog društva i da ćemo izabrati normalnog kandidata i da će Zoran Milanović pobijediti možda već u prvom krugu i demantirati sve ove ankete, a da će ti predsjednički izbori biti prekretnica za budućnost Hrvatske – poručuje Beljak dodavši kako HDZ ima dva predsjednička kandidata koji se na ovim izborima bore za iste glasove.

- U medijskim napisima o promjeni strategije kampanje ne vidim ništa osim pokušaja sa strane da se Milanovića upetlja u bratoubilački rat dva kandidata HDZ-a. Škoro i Grabar Kitarović vode negativnu, defetističku kampanju, jedno protiv drugog. I to je u redu, tko se mača laća, od mača i pogiba - zaključuje.

Njegov stranački kolega Davor Vlaović dodaje kako je sramota da se radnicima Đure Đakovića ne isplaćuje plaća, iako su oni upozoravali na probleme u firmi još u srpnju.

- Sramota je da oni rade za plaće od 3 do 4 tisuće kuna. Njihova masa plaća je 6 milijuna kuna, što je mjesečni iznos koji Vlada potroši na vožnju skupim automobilima – poručio je Vlaović zaključivši kako bi ovim radnicima, uz plaće, trebalo isplatiti i božićnice, pozvavši Grad Slavonski Brod te Brodsko-posavsku županiju da osiguraju potrebna sredstva za to kad već Vlada ne želi. 

Komentara 19

Avatar nisam..robot
nisam..robot
13:51 11.12.2019.

Uf face li, vidi se da je neka moralna osoba.

ĆI
ćiro
14:52 11.12.2019.

Prava se"postenjacina"javila.

JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
15:04 11.12.2019.

Grobar HSS-a ima važnu poruku za puk...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije