Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NEMA ON TU KORISTI'

Škorin stožer: Radeljić po priči ispada špijunčina, a predsjednica žrtva

Kolinda Grabar-Kitarović i Miroslav Škoro
PIXSELL
20.08.2019.
u 14:16

- Kao da sami ničim izazvani najavljuju stvari, pripremaju teren pa puštaju što žele i što im odgovara - kažu iz stožera Miroslava Škore

U stožeru kandidata za predsjednika države Miroslava Škore navode Nacionala kako Mate Radeljić ima 200 privatnih e-mail poruka i gotovo tisuću sms-a koje je izmijenio s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović i kako ih sada planira koristiti u Škorinoj kampanji protiv nje kažu kako o tome ništa ne znaju i da ne bi komentirali privatne stvari između predsjednice i njenog bivšeg savjetnika.

Ali i dodaju da im se čini da sam Radeljić od te objavljene informacije i nema neke velike koristi i da ih ne bi iznenadilo da je stigla sa samog Pantovčaka.

– Radeljić po priči ispada špijunčina, a predsjednica žrtva tih pričica. Sve je nekako još od vremena kada je Vladimir Šeks najavio kako bi se predsjednici nešto moglo prišiti do danas konspirativno. Kao da sami ničim izazvani najavljuju stvari, pripremaju teren pa puštaju što žele i što im odgovara - kaže naš izvor iz stožera Miroslava Škore. 

Posebno im je zanimljiv sadržaj navodne korespondencije s Radeljićem u kojoj je predsjednica, vezano za micanje Titove biste s Pantovčaka, navodno Radeljića pitala: “Joj, Mate jesmo li to trebali napraviti”. 

– Pa nedavno je u Hrvatskom tjedniku rekla da je odlučno makla Titovu bistu. Sad kao da se pere zbog birača s centra. Igra na sto publika. Nisam siguran da se do izbora može izdržati imati sedam priča za sedam medija - kaže izvor iz Škorinog stožera.

Komentara 25

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:33 20.08.2019.

Podrška Kuščeviću,Sauchi ,Pupovcu , Plenkoviću ,Sorošu te članici Triaterale tj .našoj kraljici ......pozdrav iz Vrapča

Avatar MK
MK
18:04 20.08.2019.

Škorin stožer jedino sebe može ograditi od bilo kakve umješnosti, nema smisla da stožer Škore komentira nekog trećeg (to baca sumnju na umješnost stožera)... Neznam zaista kako zaključak da to jedino koristi Kolindi - više se može reći da kandidatura Škore jedino koristi Zoranu Milanoviću... Znaći Kolinda Škoru više smeta nego Yusipovića pa se sada kandidirao a prije 4 godine nije i Kolinda Škoru više smeta nego Milanović pa primarnu kampanju vodi protiv Kolinde a ne protiv Zokija...

BI
billynik
18:21 20.08.2019.

Je li i Radeljić u Škorinom stožeru?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije