Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kritizirali izbore

Škorić i Kovačević mogli bi biti isključeni iz osječkog HDZ-a?

HDZ Osijek (1)
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/3
19.12.2011.
u 13:18

Na upit hoće li vijećnici biti isključeni iz HDZ-a, potpredsjednik Gradskog odbora HDZ-a Salapić odgovorio je kako će to procijeniti Gradski i Županijski odbor te predsjedništvo stranke

Osječki HDZ od svojih vijećnika u Gradskom vijeću Josipa Škorića i Dragana Kovačevića očekuje da provode stranačku politiku jer će se u suprotnom donijeti odluke sukladno statutu i interesima stranke, poručio je pred novinarima Josip Salapić, potpredsjednik Gradskog odbora HDZ-a, reagirajući na posljednji javni medijski istup dvojice stranačkih kolega koji su kritizirali izborne rezultate HDZ-a nazivajući ih neuspjehom te zatražili da se "stranka demokratizira i pročisti".

– Na taj su način došli u suprotnost sa stranačkim stajalištem jer je Županijski odbor HDZ-a izrazio zadovoljstvo rezultatima u 4. izbornoj jedinici – napomenuo je Salapić te na novinarski upit hoće li vijećnici zbog toga biti isključeni iz HDZ-a, odgovorio da će to procijeniti Gradski i Županijski odbor te predsjedništvo stranke. Istodobno je Salapić podsjetio i da je osječki HDZ prije godinu dana raspušten zbog narušenih međuljudskih odnosa s predsjednikom Kovačevićem na čelu, koji je izgubio pet različitih lokalnih izbora, a pobjedu je jedino odnio na prošlogodišnjim izborima za gradske četvrti i mjesne odbore Osijeka.

– Tada Kovačević i Škorić nisu ni bili na listama. Već godinu dana nemamo nikakvog kontakta s ta dva osječka gradska vijećnika iako je Tugomir Kuduz s njima pokušao kontaktirati – zaključio je Salapić.

Komentara 2

TO
toni0705
16:57 19.12.2011.

vas se ni žalit ne može! Škorić i Kovačević su jedni od rijetkih hadezeovaca koji bi mogli nešto dobro napraviti za stranku i svoj grad, ali ne, vi i dalje lupate glavom o zid i bulaznite. Priznajte poraz, recite zbogom Šeksu i Kosorici i onom smiješnom Iviću i počnite čistite svoje redove. Sramota ste!

GA
Gen.an
05:47 21.12.2011.

Da HDZ je izgubio izbore ali nije sad kraj svijeta. Trebamo se pregrupirati , ujediniti svu desnicu i ponovo osvojiti vlast na fini nacin a ne samo lupetati prazne price.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije