Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE NA FACEBOOKU

Škori odbili izdati propusnicu za odlazak na obljetnicu Bljeska: 'Ovo je stožerokracija'

Miroslav Škoro
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
30.04.2020.
u 18:21

Miroslav Škoro se u najnovijem Facebook statusu, a kojeg je objavio u četvrtak poslijepodne, javno požalio kako mu Stožer civilne zaštite nije omogućio izdavanje propusnice za sutrašnji odlazak u Okučane gdje se obilježava obljetnica akcije Bljesak. 

Tom je prilikom najavio da će s članovima svog pokreta položiti vijence u Zagrebu, a čitavu situaciju nazvao je "stožerokracijom". Uz svoju tekstualnu objavu priložio je i odbijenicu Stožera.

Foto: Facebook/Miroslav Škoro

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"ŠTO MOGU BOGOVI, NE MOGU VOLOVI

Punih je 25 godina prošlo od Vojno-redarstvene operacije Bljesak i 29 godina od tragedije u Borovu Selu. Na službeno obilježavanje u Okučane ići će državni vrh, predvođen predsjednikom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, no predstavnici stranaka koje nisu na vlasti ne mogu učiniti isto. Zahvaljujući vladavini "stožerokracije", Domovinski pokret ne može ishoditi e-propusnice za svoje osnivače i članove. Vodstvo Domovinskog pokreta ne može niti u Okučane niti u Borovo selo. Stoga će izaslanstvo Domovinskog pokreta, u kojemu su Stipo Mlinarić Ćipe, kao član Domovinskog odbora, i Miroslav Škoro, kao predsjednik, vijenac braniteljima poginulima u Bljesku i u Borovu Selu položiti u Zagrebu, kod Spomenika ''Glas hrvatske žrtve - Zid boli'' na groblju Mirogoj. Obići ćemo i grob heroja Domovinskog rata Rudolfa Perešina.

Domovinski pokret drži kako je, uz plebiscitarnu volju hrvatskoga naroda, u ishodištu suverene države i slobode Domovinski rat, iako postoje silnice koje pokušavaju relativizacijom izvršiti reviziju povijesti, ali u tome neće uspjeti.

Neka je vječna slava i hvala hrvatskim vitezovima", napisao je Miroslav Škoro na Facebooku.

 

Komentara 143

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
18:37 30.04.2020.

Slobodno se kretati mogu samo oni koji puše Miloradov neoprani.

CR
croban1111
18:46 30.04.2020.

Bitno da Pupavac, Sevka, Februarka mogu i u srbiju i bilo kamo žele. Škoro je ipak Hrvat i ima da sluša direktive.

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
18:39 30.04.2020.

Škoro, kaži da ideš u Jasenovac pa skoči do Okučana, u Jasenovac se može, bilo tifusara prošli tjedan kolko oš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije