169 13°C
 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Jesenti milu bigulicu, kaj je to digitalni nastavnik? Jesu li to učitelji i učiteljice koji su se pretvorili u bezbroj nula i jedinica te sad funkcioniraju na neki od pogonskih (operacijskih) sustava što ih je "kreirala" vrhunska informnatička stručnjakina Divjeka ... prikaži još! dr. Blažica? Bi li nam točnu definiciju digitalnog nastavnika možda mogao dati njezin stranački šef Vrdoljak Ivek?

 • marijaqwer:

  Ovo nije eksperiment, nego obično lutanje. U školstvu se treba ugledati na razvijenije i od njih prepisati organizaciju, a ne tražiti vlastita rješenja koja neće vrijediti nigdje osim u premalih Hrvatskoj. Zbog velikog rasta obima gradiva-znanja , treba izbaciti sve ... prikaži još! nepotrebno ili svesti na površno upoznavanje samo osnovnih stvari. Reducirati povijest, umjetnost, hrvatski, zemljopis i sve društvene predmete, a uvesti više praktične nastave, tijelesnog ( ne kao takmičenje i trening, nego kao rekreaciju ).

 • znam:

  Francuska je u svom zakonu zabranila uporabu WiFi-a u vrticima. Mnogi znanstvenici preporucaju da se djeci ispod 14 godina ne daje bezicna tehnologija jer imuni sustav nije formiran do kraja. Tableti imaju nekoliko puta jacu antenu nego mobiteli i jako ... prikaži još!o zrace djecu. O tome nitko ne govori. Cuvajte svoju djecu!

Još iz rubrike Vijesti

Predsjednicki kandidat Zoran Milanović sastao se s vodstvom vodstvom PGS-a
87
Zanimljiv susret

Milanovića zaustavila policija: 'Mislili su da se bavimo švercom ljudi'

Prof. dr. sc. Krešimir Rotim
Dr. Krešimir Rotim:

'Stranci nas pitaju zar nismo mi ovdje svi ratovali ili smo i dalje zavađeni'

4
Sporazum o Brexitu
NOVI DOGOVor

Čelnici EU-a podržali revidirani sporazum o Brexitu