Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVISNIK O ADRENALINU

Skočio u špilju koja je toliko duboka da ima oblake

špilja
Foto: Screenshot YouTube
1/2
30.11.2013.
u 19:04

Bunnell, koji osim špilja obožava i fotografiju, objavio je prekrasne snimke ove špilje

Dave Bunnell, 61-godišnji ovisnik o adrenalinu iz Delawarea, obišao je 18 zemalja kako bi skakao u špilje, piše Daily Mail. Najdraža mu je El Sotano de las Golondrinas, koja je toliko duboka da se u njoj stvaraju oblaci.

Bunnell, koji osim špilja obožava i fotografiju, objavio je prekrasne snimke ove špilje, a možete ih pogledati ovdje. Špilja je ukupno duboka nešto manje od 499 metara, no posljednji metri nisu baš pristupačni.

- Počeo sam obilaziti špilje kad sam imao 21 godina, u sklopu sveučilišnog kluba za aktivnosti na otvorenom. Dvije djevojke koje su mi se sviđale su išle, pa sam se i ja upisao i nikad nisam zažalio - priča Bunnell.

>> Znate li gdje se u Hrvatskoj nalazi Titova špilja?

Komentara 2

CA
cavum9gggggggggg
11:30 01.12.2013.

Meksiko takozvana Lastavičina spilja i prva površina je duboka 333m. I ima promjer od 50 m. U presjeku izgleda kao zvono. Druga površina se nalazi na dubini od 512m. I jako teško je prohodna

Avatar liquidsky
liquidsky
12:08 02.12.2013.

Bunnell ne skače u špilje nego se "absajla", odnosno spušta užetom. U ovu spilju skakali su jedino BASE jumperi (iz gušta) i poneki samoubojica (iz razloga suprotnih guštu).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije