Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samo ćirilični

Skinut dvojezični natpis sa zgrade nacionalnih manjina u Osijeku

Postavljene nove dvojezične ploče u Vukovaru (1)
Branimir Bradarić/VLM
26.10.2013.
u 10:54

U istoj zgradi djeluju i vijeća albanske, slovačke, njemačke, bošnjačke i mađarske nacionalne manjine koje su, također, dvojezično ispisane, ali su one netaknute.

Dvojezična ploča Vijeća srpske nacionalne manjine s latiničnim i ćiriličnim pismom u Kišpatićevoj ulici u Osijeku skinuta je jučer između 9 i 15.30 sati. 

U istoj zgradi djeluju i vijeća albanske, slovačke, njemačke, bošnjačke i mađarske nacionalne manjine koje su, također, dvojezično ispisane, ali su one netaknute. Osječka policija, kako su izvijestili, traga za nepoznatim počiniteljima ovoga događaja.

>>Vukovar: Skinuta još jedna dvojezična ploča

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije