Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIORITET SU IM MLADI
Povratak na članak

Škibola, Pranić i Panenić osnovali novi Klub zastupnika - Nezavisnu listu mladih

Najavljuju da ostaju dio oporbe, ali i pozivaju sve oporbene klubove i zastupnike, kao i ostale lokalne ili nacionalne političke inicijative da im se obrate za suradnju.

Komentari 3

AN
antonelić
11:52 03.09.2019.

treba vidjeti što nudi bandić ovim uhljebima ... a ovi mladi političari jednog dana bi trebali biti odrasli političari na vrhu hranidbenog lanca ... koja budućnost , jadna majko ? ...

VL
BO
Bojnik
13:44 03.09.2019.

Nezavisna lista mladih, a najmladi medu njima ima 43 godine

VL
RI
river
17:29 03.09.2019.

Ljudi moji ne upotrebljavajte rijec Nezavisni.. Pupiju se to nikako nece sviditi a on vedri i oblaci u RH....To njega odma podsjeca na Nezavisnu Drzavu Hrvatsku...Antu Pavelica.... Maksa Luburica i ajme Jesenovac i Gradisku staruovac i Gradisku staru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.