Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADSKI ODBOR

Skendrović: Opstruirali su me i podnio sam ostavku u samoborskom HDZ-u

24.07.2019.
u 21:09

- Teren je izrazito podijeljen, sve je počelo usvajanjem Istanbulske konvencije – rekao nam je Skendrović.

Nakon što je Vladimir Skendrović 19. lipnja podnio ostavku na mjesto predsjednika samoborskog HDZ-a, Gradski odbor te HDZ-ove organizacije sutra će na sjednici GO-a odabrati vršitelja dužnosti šefa lokalnog HDZ-a. Skendrović je podnio ostavku, kako nam je rekao, zbog opstrukcija koje je doživljavao od HDZ-a Zagrebačke županije.

- Pretpostavljam da će se sutra izabrati vd predsjednika jer se županijska organizacija pobrinula osigurati kvorum koji ja dok sam bio predsjednik nisam imao, što je samo dokaz da je HDZ Zagrebačke županije opstruirao moj rad – rekao nam je Skendrović.

On ističe kako je po anketi koju je proveo samoborski HDZ imao podršku kao šef te organizacije, ali su ga lokalne strukture HDZ-a opstruirale.

- Nisam imao podršku za rekonstrukciju gradskog HDZ-a kao ni za dramatični zaokret u radu HDZ-a u Gradskom vijeću Samobora. Pretpostavljam da će za vd-a biti izabran kandidat ili kandidatkinja koja je na liniji HDZ-a Zagrebačke županije – poručio je Skendrović. On je, dodao je, uoči izbora za EU parlament "preorao" teren i zaključio da na terenu vladaju veliki otpori politici nacionalnog HDZ-a.

- Teren je izrazito podijeljen, sve je počelo usvajanjem Istanbulske konvencije – rekao nam je Skendrović.

Iako je samoborski HDZ matična organizacija Davora Ive Stiera, Plenkovićeva izazivača za poziciju predsjednika HDZ-a, on nema interes sudjelovati u izborima za predsjednika samoborskog HDZ-a. Stier se, naime, posvetio unutarstranačkim izborima nacionalnog HDZ-a koji će biti za otprilike godinu dana, a na kojima će se on najvjerojatnije natjecati za šefa nacionalnog HDZ-a.   

Ključne riječi

Komentara 10

I1
ing-12345
23:23 24.07.2019.

Gospodin je rekao istinu . Nakon nametanja Istanbulske konvencije najmanje 50% članova HDZ-a tj. svi oni koji nisu uhljebi i razmišljaju svojom glavom prestali su glasati za HDZ. To je Kopalov i Plenkovićev crni labud.

DU
Deleted user
08:08 25.07.2019.

Ha ha vec vidim krezube glasace adezeja kako marljivo proucavaju konvenciju. HAHAHAHA

MA
MateBobanheroj
09:53 25.07.2019.

Što ga seruckaju ti hadezeovci iz zagrebačke županije. Njima je problem istanbulski konvencija, a nije im problem bošnjački ekstremist Hasanbegović Bože, kakvi sve ljude vode politiku, to je za Bogu plakati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije