Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pantovčak

Skejo i Ćuk izostavljeni s primanja kod Milanovića: Odbili skinuti kravate s oznakama HOS-a

Knin: HOS-ovci na čelu sa Markom Škejom prošetali Trgom dr. Ante Starčevića
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
05.07.2022.
u 18:25

Kako neslužbeno doznajemo na Pantovčaku, predsjednikov savjetnik za branitelje Marijan Mareković kao i protokol Ureda predsjednika zamolili su ratne zapovjednike Skeju i Ćuka da skinu kravate što su oni odbili učiniti.

Predstavnike Udruge veterana Domovinskog rata 114. brigade Hrvatske vojske primio je u ponedjeljak u svom uredu predsjednik Zoran Milanović. Međutim, uz predsjednika same Udruge, umirovljenog satnika Ante Banovića-Krilnika, bivšeg zapovjednika 114. brigade HV-a general-bojnika Slavena Zdilara i zapovjednika 3. bojne 114. brigade HV-a umirovljenog satnika Stipu Ćosu, dvojica također pozvanih na prijem, na kraju ipak nisu prisustvovala sastanku. Riječ je o pukovniku Marku Skeji i bojniku Mići Ćuku koji su s primanja izostavljeni jer su na sebi nosili kravate s amblemom HOS-a.

Kako neslužbeno doznajemo na Pantovčaku, predsjednikov savjetnik za branitelje Marijan Mareković kao i protokol Ureda predsjednika zamolili su ratne zapovjednike Skeju i Ćuka da skinu kravate što su oni odbili učiniti. Kako im protokol nije dozvolio da sa spornim kravatama uđu na sastanak dvojica ratnih zapovjednika napustili su Ured predsjednika dok su ostali sudionici otišli na sastanak.

Iz Ureda predsjednika jučer su poslali priopćenje u kojem stoji kako su sa sudionicima razgovarali o "dosadašnjem radu i daljnjim planovima Udruge veterana Domovinskog rata 114. brigade HV-a".

Reakcija Ureda predsjednika nimalo ne iznenađuje obzirom na stav predsjednika Milanovića o pozdravu ZDS. Dovoljno se sjetiti njegovog postupka iz 2020. godine kada je napustio obljetnicu Bljeska u Okučanima zbog majica s natpisom ZDS.

Video - Milanović: Onda mi takvi saveznici ne trebaju!

Komentara 19

HH
Hrvoje Hrk !!
19:28 05.07.2022.

Bravo za ured predsjednika jer svaka čast dečkima za obranu države ali negdje mora bit granica ...jer dosta njih sanja tu granicu Ndh -a i fakat su nabrijani ...i ima ih dosta kaj veličaju Pavelića a lik je rimskim ugovorom Dalmaciju dao talijanima i kad je rat završio pobjego u argentinu a tito i partizani vratili Dalmaciju i istru u našu državu

NA
najposebniji
18:47 05.07.2022.

Skejo i Veliki Bijeli Mag žive od ovakvih stvari, a algoritam mi ne dopušta ni da ih imenujem.

BU
burza
18:34 05.07.2022.

Svaka cast decki pod tim znakom ste se borili za Hrvatsku a sad vam brani onaj koji je bio pod jorgan planinom i prodavao usisavace

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije