Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lokalni izbori

Škare Ožbolt: Učenicima besplatni udžbenici, mladima stanovima, starijima domovi...

Vesna Škare Ožbolt
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
20.04.2021.
u 13:52

Vesna Škare Ožbolt na konferenciji za novinare iznijela plan vođenja grada ako pobjedi na izborima za manje od mjesec dana

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Vesne Škare Ožbolt u utorak je obećala svim učenicima besplatne udžbenike, studentima stipendije, mladima stanove, umirovljenicima domove, a Romima na Žitnjaku struju, vodu i kanalizaciju.

Socijalna politika Zagreba nije se mijenjala od 2014. Kada dođemo u poziciju, razradit ćemo i poboljšati socijalne mjere, poručila je Škare Ožbolt na konferenciji za novinare na Zrinjevcu.

Škare Ožbolt je obećala da će omogućiti zagrebačkim učenicima besplatne udžbenike do kraja srednjoškolskog obrazovanja i svim Zagrepčanima besplatan pristup čitaonicama i knjižnicama.

Najbolji studenti dobit će gradske stipendije, mladi znanstvenici stanove, čije će najamnine dijelom plaćati Grad te će se napraviti studija potreba stambenog zbrinjavanja mladih ljudi. 

Posebnu pažnju posvetit će zagrebačkim umirovljenicima koji će, kaže, dobiti "zagrebačku karticu od 500 kuna svaki mjesec" što će moći potrošiti namjenski na proizvode i usluge zagrebačkih obrtnika, kulturu i sport.

Umirovljenicima je obećala i gradnju novih umirovljeničkih domova, te ugradnju liftova u višestambenim zgradama.

Komentara 5

VI
vidum
21:39 20.04.2021.

...... onima u najboljim godinama, zgodne mlade dame.

Avatar Asterix
Asterix
16:55 20.04.2021.

Bogata neka žena.

FA
fajlpz
15:17 20.04.2021.

Ima li neko da joj kaže da joj crveni ŕuž ne stoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije