Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal u Srbiji

Procurile fotografije zamjenika gradonačelnika i maloljetnice

Branko Perić
Foto: Screenshot YouTube
06.12.2018.
u 14:21

Fotografije su u javnost dospjele nakon što ih je maloljetnica objavila na svome Facebook profilu, a nakon čega su se počele širiti tom društvenom mrežom

Zamjenik gradonačelnika srbijanskog Bora Branko Perić (60) u središtu je skandala nakon što su objavljene fotografije na kojima se grli i ljubi s 15-godišnjakinjom.

Fotografije su u javnost dospjele nakon što ih je maloljetnica objavila na svome Facebook profilu, a nakon čega su se počele širiti tom društvenom mrežom.

Nakon što su fotografije objavljene, od Perića je zatražena ostavka, piše Blic, a on je ostavku dao uz obrazloženje da ima zdravstvenih problema.

Političar je navodno kazao kako maloljetnicu nije ljubio već joj je čestitao na ''dobro obavljenom poslu''.

– Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice koje su ukrašavale salu. Ušao sam i vidio da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao – rekao je on, no kasnije za Blic nije želio ništa komentirati.

U slučaj se uključila i policija, no političar neće odgovarati.

– Ovdje nema elemenata kaznenog djela jer je djevojčica starija od 14 godina i nema kaznenog djela obljube nad djetetom. Po zakonu nemamo osnove da reagiramo, ako je nešto i bilo, nije bilo pod prisilom. Međutim, maloljetnica kao da je bila pripremljena i unaprijed je znala što treba odgovoriti – rekao je izvor iz policije.

>> Na zapuštenoj cesti naletjeli na bandu s mačetama

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
15:08 06.12.2018.

VL koliko vi dnevno imate vijesti iz Srbije ?? Možda 40,50,60 ili više ?

TO
towok
15:01 06.12.2018.

i ja bi !!!...

JU
jurajuric118
18:04 06.12.2018.

malo je čića omrsil brk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije