Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ULOVLJENI NA DJELU!

Skandal u SAD-u: U crkvi oskvrnuli oltar, na kraju ga spalili

Foto: Google Maps
1/2
24.03.2021.
u 12:19

Sad već bivši svećenik i dvije domine su početno bile optužene za opscenost, međutim okružni tužitelj objavio je kako će ipak biti optuženi samo za vandalizam.

Policijske službenike u rujnu prošle godine neugodno je iznenadio prizor 37-godišnjeg svećenika Travisa Clarka i dvije domine 41-godišnje Mindy Dixon i 28-godišnje Melisse Cheng kako se seksaju na oltaru crkve u katoličkoj crkvi Svetog Petra i Pavla u američkom gradiću Pearl River. 

Oni su početno bili optuženi za opscenost, međutim okružni tužitelj objavio je kako će ipak biti optuženi samo za vandalizam. 

Policija ih je ulovila prošle godine temeljem dojave slučajnog prolaznika koji ih je vidio kroz prozor crkve i prijavio policiji. Poznato je kako su na mjestu zločina pronađene seksualne igračke, svjetla za pozornicu, kamera dok su Dixon i Cheng u trenutku uhićenja na sebi imale korzet i visoke pete. 

Odvjetnik Bradley Phillips koji brani Cheng i Dixon tvrdi kako su državni tužitelji prekoračili svoje ovlasti: - Bilo je i više nego očito da je država dala sve od sebe da izokrene činjenice ovog slučaja kako bi odgovarale njihovom narativu

- Ovo nije ništa više nego bijedni pokušaj reguliranja morala građana. Samo zato što vam se nešto ne sviđa, to ne znači da je to kriminalno. Moji klijenti jedva čekaju svoj dan na sudu dok nastavljamo borbu protiv ovih besmislenih optužbi - kazao je Philips, prenosi FoxNews

Dan kasnije nakon što je uhićen, Clark je izbačen iz crkve. 

Oltar na kojem su se seksali je spaljen, a novi je posvećen u listopadu prošle godine. 

VIDEO: Gdje se u Europi najteže kažnjava pijane vozače?


 

Ključne riječi

Komentara 1

VA
varto
12:41 24.03.2021.

američki kreteni i vandali.Oni su sve bliže povratku svojih korjena,istinm onim vandalima i barbarima koji su progonili i ubijali domoroce.nek im je sretno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije