Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPASAN SKOK

Skakač sa Šibenskog mosta na intenzivnoj: Zadobio ozljede opasne po život

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL//Screenshot Facebook
26.07.2019.
u 13:00

Ako sve bude u redu i ne bude nikakvih komplikacija koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, tek tada bi ga mogli prevesti na daljnje liječenje na traumatologiju u Zagreb.

Skok 33-godišnjeg muškarca sa Šibenskog mosta ostavio jer bez riječi mnoge jer se s visine od 40-ak metara tek rijetki usude skočiti i sa zaštitnim "priuzama", a kamoli bez ikakve zaštite.

Utvrdilo se da je doista skočio, nije bila riječ o pokušaju samoubojstva, nego o avanturizmu. Prema navodima sa šibenskog područja, dvojac je došao na Šibenski most poslije partyja. Jedan od njih dvojice sve je snimao mobitelom, no drugi navode i da ga je pokušao odgovoriti od skoka. Iako je uspio sam doplivati do obale, ispostavilo se da nije prošao bez posljedica.

Zadobio je teške, pa čak i po život opasne ozljede, potvrdio je za Šibenski.hr dr. Ivo Blaće, šef šibenske kirurgije.

– Riječ je o slomljenoj zdjelici, zbog koje je smješten na jedinici intenzivnog liječenja. Ako sve bude u redu, i ne bude nikakvih komplikacija koje se kod ovakvih padova s velike visine ne mogu isključiti, tek tada bismo ga mogli prevesti na daljnje liječenje na traumatologiju u Zagreb, gdje mu je, prema prvim informacijama, i prebivalište – kazao je dr. Ivo Blaće.

Podsjetimo, na društvenim mrežama pojavio se i videozapis nesvakidašnjeg skoka.

Ključne riječi

Komentara 43

Avatar Hazl113
Hazl113
13:39 26.07.2019.

Svo lječenje neka plati. Koliko čujem to nisu ni građani ove zemlje.

JA
japa
13:20 26.07.2019.

Jedan veliki komad budale!

DU
Deleted user
13:43 26.07.2019.

Zelim mu da ozdravi a zatim i njega i prijatelja smjestiti na psihijatriju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije