Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na mrtvoj točki
Povratak na članak

Sjeverna Koreja poziva na nastavak dijaloga dok ispaljuje projektile

Dva "projektila" su ispaljena u utorak u zoru iz pokrajine Južnog Pyongana, u središtu zemlje, u smjeru Japanskog mora, priopćio je glavni stožer južnokorejske vojske, bez drugih pojedinosti

Komentari 3

Avatar StipeBalkanovic
StipeBalkanovic
08:34 10.09.2019.

Hrvatska mora odmah podržati našu domoljubnu braču Severno Korejance sa parolom "Mi bjedna sirotinja Azije i Balkana nedamo ni milimetra svoje kulture i nature"

VL
DU
Deleted user
23:31 03.10.2019.

amerika udara sankcije s.korei ko luda dok poziva na dialog, hm...

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:49 10.09.2019.

u čemu je problem? zašto ne bi ispaljivala projektile? pa eto, amerikanci lete nad sirijom, bombardiraju neke položaje, malo regularnu vojsku, malo svoje prijatelje koji ih ponekad ne slušaju... i vama je to ok, to nije agresija, nije okupacija. a sa ovim korejcima ste zaluđeni. čemu tolko vijesti o njima i amerikancima, njihovima sporazumima i dogovorima, razgovorima? nek se amer makne iz južne koreje, i sjeverna koreja, njihov režim u pravom smislu riječi, će se raspasti u par godina, otvoriti se korejcima, dati im sve što god mogu uzeti, kupiti, platiti. sankcije su naštetile i uvijek naštete baš sirotinji. ne elitama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.