Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet prijete

Sjeverna Koreja objavila video napada na Seul: Sve će se pretvoriti u pepeo

koreja
Foto: Screenshot
05.04.2016.
u 09:11

U videu prikazuju kako ispaljuju rakete na predsjedničku 'Plavu kući' te ostale vladine zgrade.

Sjeverna Koreja objavila je još jedan zastrašujući propagandni video u kojem, ovoga puta, napadaju Seul. Nakon što su prije desetak dana objavili snimku razaranja Washingtona, sada im je meta bio glavni grad Južne Koreje. 

U videu prikazuju kako ispaljuju rakete na predsjedničku 'Plavu kući' te ostale vladine zgrade. 

Snimka traje 88 sekundi, a objavljena je na službenoj stranici Sjeverne Koreje pod nazivom 'Ako ultimatum prođe bez odgovora', a završava prijetećom porukom - Sve će se pretvoriti u pepeo. 

Video se pojavio nakon što je sjevernokorejski vođa Kim Jong-un svojoj vojsci naredio uvježbavanje napada na Seul. 

– Ako nas neprijatelj izazove, naše će topništvo nemilosrdno uzvratiti i sravniti Seoul u prah i pepeo – prijetio je Kim što je sada ostvario u videu.  

>> Sjeverna Koreja ispalila A-bombu i sravnila Washington sa zemljom... Kakav video!

Komentara 16

HH
helgin@hogar
11:52 05.04.2016.

ma same lazi! imaju nuklearno naoruzanje, a video produkcija slikom iz 80ih! imaju atomsku bombu a nemaju filmske efekte! smjesno

MX
Mister X
12:30 05.04.2016.

Dali je to snimila Amerika ili južna koreja tko zna ? Neznam znam samo kako je bio dio propagande i istine protiv Sadama protiv Gadafija i sad uvjek još super masivno protiv Putina i Assada ... Rat je naša budučnostst i za mnoge prošlost garancija da če ga opet biti i to morat če se krenuti sa malo jačim isve jačim potencijalima oružija ...

Avatar superhik74
superhik74
14:30 05.04.2016.

Pranje mozga po naredbi iz Buzina se nastavlja. Sto bi nas ovdje u jugoistocnoj Europi bilo briga pa da se sve to prikazano u crtanom filmu i dogodi. O stvarnom nuklearnoj kontaminaciji pola Azije iz Fukoshime niti rjeci ali zato crtani filmovi o imaginarnom napadu svaki dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije