Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napetost

Sjeverna Koreja ispalila deset raketa prema vodama J. Koreje

koreja
AFP/Pixsell
09.08.2010.
u 12:19

Komunistička Sjeverna Koreja ovime je odgovorila na veliku vojnu vježbu koju posljednjih nekoliko dana na moru izvode njezini južni susjedi.

Sjeverna Koreja ispalila je desetak raketa u Žuto more. Rakete su pale u područje uz morsku granicu s Južnom Korejom, javljaju južnokorejski dužnosnici. Još jedna demonstracija vojne sile koja će dodatno podići tenzije na Korejskom poluotoku izvedena je u 17.30 sati po lokalnom vremenu.

Komunistička Sjeverna Koreja ovime je odgovorila na veliku vojnu vježbu koju posljednjih nekoliko dana na moru izvode njezini južni susjedi.

Napetost između dviju Koreja traje još od ožujka kada je Sjeverna Koreja potopila južnokorejski ratni brod.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar DoubleW
DoubleW
15:15 09.08.2010.

can@jisraM 2 vjerojatno od Zubaka. hahaha

Avatar DoubleW
DoubleW
12:35 09.08.2010.

Za par dana očekujem vijest da Iran radi probleme Izraelcima. itd.... Kuha \"elita\" u loncu NWO- a. - vijest 26.06.10. \"Čelnici G8 kritiziraju S.Koreju i Iran.\" Izgleda da je \"baba Vanga\" pogodila događaje za 2010.

OB
-obrisani-
02:49 10.08.2010.

isporuka S-300 je zaustavljena.. za svaki slučaj. osim toga postoji nešto daleko bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije