Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razmjena teritorija
Povratak na članak

Sjever Kosova za Preševsku dolinu

Srbin iz Preševa: Dođe li do pripajanja Preševske dopline Kosovu, Vučić će imati na duši dvadeset tisuća Srba

Komentari 13

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:37 11.09.2018.

Ovako ili onako Srbija moze dugorocno samo izgubiti! Nisu im se isplatile Aneksije, otimanja , kradje teritorija, protjerivanja i nanosenje zla drugim nacijama zadnjih preko 100 godina! "kosovo je Srbija" je krilatica bez ikakvog moralnog, povjesnog i pravnog pokrica, Izdalii svog Cara Lazara izgubili Kosovsku "bitku, Vuk Brankovic dovodi Osmanlije na Balkan i u Europu, dobili prvu srpsku sultaniju i turske gene , ubirali za Osmanlije "danak u novcu i u krvi od ostalih ponosnih krscana koji se nisu dali islamizirali , nanijeli veliko zlo krscanskoj civilizaciji, danas veliki krivotvoritelji "istorije, Brrrrrraaavoooo!

VL
HR
Hrvatska
16:44 11.09.2018.

Naprijedd Kosovoo

VL
ST
stefj
16:56 11.09.2018.

Eh, nek se razmjenjuju ako baš žele. Baš me zanima kako će za koju godinu, Kosovari sada već preuzimaju cijele zgrade i kvartove u Nišu. Hoće i onda mijenjati teritorij?

VL
MA
Marsijanac
16:57 11.09.2018.

Samo naprijed Dardani!!!!!!!!

VL
DU
Deleted user
18:20 11.09.2018.

Kad bi vi ovoliko pisali na primjer o Austriji onda bi čitatelj pomislio kako spremate izdanje na njemačkom jeziku. Ali s obzirom da se izmjenjuju Srbija, Vučić, pa opet Srbija, pa opet Vučić - pitam se hoćemo li uskoro imati izdanje i na ćirilici?

VL
AF
afer
23:05 11.09.2018.

Nema razloga mijenjati se - ionako će to sve pripasti Kosovu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.