Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvrede i prozivke

Sjednica zadarskog gradskog vijeća obilovala prepucavanjima SDP-a i HDZ-a

Sjednica zadarskog gradskog vijeća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/5
12.10.2015.
u 12:36

Kalmeta je SDP-ovcima rekao kako će na izborima u 9. izbornoj jedinici osvojiti samo tri mandata

Gradonačelnik Zadra, Božidar Kalmeta (na slici) predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka nazvao je zadarskim lokalpatriotom, a on je taj koji je kao dopredsjednik KK Zagreba slao menadžere da iz Zadra odvode djecu u Trnsko.

Nije on nikakav lokalpatriot, on je veći Turčin od mene – rekao je na sjednici zadarskog gradskog vijeća SDP-ovac Erol Gaši. Kalmeta mu je odgovorio da je Tomislav Karamarko, za razliku od njega, kršten u crkvi sv. Šime u centru Zadra.

Kalmeta je SDP-ovcima rekao kako će na izborima u 9. izbornoj jedinici osvojiti samo tri mandata i u jednom trenutku im rekao da ih nema nigdje osim u salonima i da su politička elita koja misli da je narod tu zbog njih, a ne oni zbog naroda.

Kalmetu je na aktualnom satu SDP-ov vijećnik Antun Novoselović upitao: –Gdje si bio 1991. godine na Dan obrane grada, a čiju ste proslavu prije nekoliko dana pretvorili u stranački skup?

Kada je Kalmeta rekao da je bio u ratu od početka, Novoselović je odgovorio da Kalmeta ni metka, a kamoli rata nije vidio ni dana.

– Ti nisi bio u ratu. Što ti predsjednik stranke nije bio ratu, a mogao je nositi top na leđima? Ti si bio prije rata milicioner koji je tukao zadarsku djecu za Badnjak. Eto što si ti radio – rekao je zadarski gradonačelnik.

– Zatvarao sam lopove poput tebe, a u ratu sam bio jedan od zapovjednika obrane – rekao je Novoselović Kalmeti.

Još jedna sjednica gradskog vijeća obilovala je i nizom uvreda, prozivki i psovki te optužbi za kriminal.

Vijećnici Akcije mladih na sjednici su bili odjeveni u majice s natpisom  "Pošto Zadar, lopovi?" 

>> Božidar Kalmeta neće si smanjiti plaću

Komentara 27

Avatar mirica19
mirica19
13:39 12.10.2015.

SDP cijelu svoju kampanju gradi na običnom prepucavanju. Niti se mogu pohvalit programom, niti radom.

Avatar mirica19
mirica19
13:38 12.10.2015.

Neće SDP u devetoj osvojiti ni tri mandata, nisu zaslužili ni jedan!

SP
Sparks18
13:36 12.10.2015.

Kalmeta je Zadranin oduvjek i radi sve za dobro grada kojeg voli. Novoselovic, Gasi, Sabina i ostala SDP bratija vole Zadar isto koliko Milanovic, Jovanovic, Hajdas, Lalovac. Cast iznimkama u SDP Zadar kao Ingrid, te brat i sestra Saric ali udbo/jugo bratija su ih nadjacali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije