Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEDNICA VLADE

Plenković izrazio sućut zbog potresa koji je zadesio Albaniju

Sjednica Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
26.11.2019.
u 16:38

Kako su naveli, postoji mogućnost uvrštenja pojednih točaka na dnevnom redu na samoj sjednici Vlade.

Na samom početku sjednice hrvatski premijer Andrej Plenković izrazio je sućut zbog potresa koji zadesio Albaniju, te je čestitao Goranu Pauku, šibensko-kninskom županu što je izabran ponovo u Hrvatsku zajednicu županiju. 

Kako su naveli, postoji mogućnost uvrštenja pojedinih točaka na dnevnom redu na samoj sjednici Vlade. Na dnevnom redu je 17 točaka. 

Među ostalim, neke od točke o kojima će se raspravljati na sjednici Vlade su Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dodanu vrijednost (EU),  Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dobit (EU), Nacrt konačnog prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak kao i mnogi drugi. 

Komentara 3

RZ
Rocky.Zg
18:45 26.11.2019.

El Bahati nije zabrinut zbog štrajka obrazovanih ljudi. Na kraju će se pravdati da nije on kriv, i opet se izvlačiti na anemiju.

SS
SS11223344
17:15 26.11.2019.

Plenkoviću nemoj povećati plaču učiteljima, ovi prosvjedi su nemoralni, plača prosječnog učitelja je duplo veća od plače prosječnog radnika.

AN
antonelić
16:46 26.11.2019.

trebalo bi biti na dnevnom redu i isplata plaća u đuri đakoviću kao i spašavanje croatia airlinesa ... nadamo se da će ova vlada na čelu sa trilateralom ( plenky-pinokio-njonj ) spasiti i ostale gospodarske subjekte kao što je spasila rafineriju sisak , uljanik , imunološki , 3.maj , gredelj , agrokor , opegeove , dobavljače , zvečevo , brodarski institut , riz odašiljače itd itd ... najavljeno je , uskoro , da nam dižu povratnu naknadu za pet ambalažu sa 50 lipa na jednu kunu ... samo kada ne bi bilo ovih hibrida što podrivaju mladu hrsku demokraciju ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije