Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK UJUTRO

Završila maratonska rasprava u Saboru. Reiner: Glasovat ćemo kad se za to steknu uvjeti

Zagreb: Sabor nastavio sjednicu raspravom o proračunu za prvo polugodište 2020.
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.11.2020.
u 23:56

Klubovi oporbenih Mosta i SDP-a i njihovi zastupnici na rebalans su podnijeli 13 amandmana

Zastupnici Hrvatskog sabora u srijedu će glasovati o raspravljenim točkama dnevnog reda, među kojima je i rebalans Državnog proračuna. Rebalansom državnog proračuna se planiraju prihodi u iznosu od 131,1 milijardu kuna, što je povećanje za 9,2 milijarde kuna, dok se rashodi povećavaju za 8,6 milijardi kuna, na ukupno 155,9 milijardi kuna.

Tako će ukupni manjak proračuna ove godine iznositi 24,8 milijardi kuna ili 6,7 posto BDP-a. No, kada se tomu dodaju i izvanproračunski korisnici i lokalna država, manjak opće konsolidirane države po ESA 2010 metodologiji ove će godine iznositi 29,5 milijardi kuna ili osam posto BDP-a.

Zastupnici će također raspravljati o Konačnom prijedlog zakona o potvrđivanju Mnogostrane konvencije o provedbi mjera povezanih s ugovorima o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja u svrhu sprječavanja smanjenja porezne osnovice i preusmjeravanja dobiti

Donošenjem Zakona preinačit će se, na brz i efikasan način, međunarodna porezna pravila i smanjiti mogućnosti za izbjegavanje plaćanja poreza od strane multinacionalnih društava, navodi se u obrazloženju.

Rezultati BEPS akcijskog plana provest će se u 65 sklopljenih ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja koje Republika Hrvatska ima s drugim državama te koji su na snazi i u primjeni, ukoliko i odnosne države navedu ugovor sklopljen s RH kao ugovor obuhvaćen Mnogostranom konvencijom. Na taj način će se omogućiti implementacija određenih minimalnih standarda potrebnih za efikasno sprječavanje zlouporabe ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja te za efikasnije postupke zajedničkog dogovaranja, ističu predlagatelji.

Glasovanje je predviđeno u 10 sati.

23.20 - Maratonska rasprava u Saboru koja je potrajala cijeli dan konačno je završila. Zadnji je za govornicom bio SDP-ov zastupnik Arsen Bauk. Govorio je o sukobu bivšeg šefa SDP-a Davora Bernardića i direktora Hrvatske lutrije: "Direktora treba poslati na kurs parlamntarne demokracije i slobode govora, neka ga tuži privatno, a ne da koristi novac državne tvrtke. Želim reći da je Hrvatska lutrija ponašanjem svog direktora uvela novu igru na sreću, a to je ruski rulet sa slobodom izražavanja. Nama zastupnicima je sada kada govorimo o Hrvatskoj lutriji pištolj na glavi i nikad ne znam hoće li direktor odlučiti da i nas tuži. Jedan pucanj će biti prazan, a jedan će vjerojatno biti i pun..."

"Poštovani kolegice i kolege, kasni su sati, a mislim da je sve jasno, želim vam ugodnu i laku noć. Klub SDP-a će podržati oba izvješća mandatno-imunitetnog povjerenstva pa i ono treće od Grmoje kada jednom dođe na red", poručio je Bauk. 

A Željko Reiner je objavio kraj rasprave:

"Zaključujem rapravo o ovoj točki. Glasovat ćemo kad se za to steknu uvjeti. Nastavit ćemo ujutro u 10 sati glasovanjem o raspravljenim točkama. Želim vam ugodni ostatak noći."

23.00 - Ministar gospodarstva Tomislav Ćorić u saborskoj raspravi u utorak o oporbenoj Interpelaciji o radu Vlade vezano za projekt vjetroparka Krš - Pađene, odbacio je sve optužbe za pogodovanje investitorima i korupciju, poručivši da "njegov obraz nema cijenu".

 Naglasio je kako odgovornost za taj projekt u razdoblju od listopada do prosinca 2013. ne može tražiti od Vlade premijera Andreja Plenkovića. Ministar Ćorić podsjetio je da su javno dostupni svi dokumenti HERE i Ministarstva kao i ugovori investitora i HROTE.

 Interpelaciju kojom od Vlade traže da Saboru dostavi sve ugovore vezane uz vjetropark Krš-Pađene, predložio je Domovinski pokret, a  poduprlo ih  je 20 oporbenih zastupnika. 

 Sve navode iz Interpelacije ministar gospodarstva i održivog razvoja Tomislav Ćorić je odbacio  poručivši da je pozicija Vlade premijera Andreja Plenkovića vrlo jasna. Vlada nije učinila ništa nezakonito niti je investitora dovela u bolji položaj, a to ćemo i dokazati, rekao je ranije popodne ministar Ćorić. Dodao je kako je 'jasno iz dokumentacije da su ključne odluke u ovom projektu i nizu drugih donesene krajem 2013. godine, za vrijeme Vlade Zorana Milanovića.

22.40 -  Zaiskrilo je između Željka Reinera i Miroslava Bulja pa mu je Reiner izrekao kaznu udaljavanja iz sabornice i odredio još jednu pauzu. Prvo je HDZ-ov Branko Bačića imao kritiku na Bulja: "Gospodin Bulj me optužio da sam nosio torbe. Vi jako dobro znate da ja torbe nisam nosio. Zapamtite jednu stvar, ja kao hrvatski branitelj nisam nikad zloupotrijebio svoju braniteljsku povlasticu. Sve ono što sam napravio je uvijek bilo u skladu sa zakonom."

Potom je Reiner dodao: "Nemojmo sada krenuti sa povredama poslovnika jer ću svima oduzimati riječ. Svi već imate opomenu, ne ostaje mi se do 1 ili 2 u noći. Dat ću vam stanku od sat vremena. Stvarno mi ide na živce kad svjesno zlorabite poslovnik. Kolega Bulj nemojte se derati s mjesta, dajte se konačno upristojite".

Potom je htio govoriti i Miroslav Bulj, ali Reiner mu je izrekao kaznu udaljavanja iz sabornice. 

Dajem vam opomenu s oduzimanjem riječi do kraja rasprave! Izvolite izaći van.

"Gospodine potpredsjedniče Sabora, viteže jeruzalemskog groba, puna mi je kapa vaših upadica, istambulsku viteže.", dobacio je Bulj,

22.20 - Predsjedavajući Željko Reiner je nakon izlaganja zastupnika Tomislava Tomaševića imao jednu korekciju: "Vjerojatno je bio lapsus, to su megavati, a ne megabajti, koliko je barem ja razumijem u struju." Tomašević je prije toga govorio o smanjenju snage agregata hidroelektrane, prvo je spomenuo megavate, a potom izraz koji se mogao čuti i kao i megavati i kao megabajti. 

22.00 - Rasprava u Saboru i dalje traje. Nakon još jedne kraće pauze malo iza 22 sata nastavljena je rasprava. Uoči svog izlaganja 
Arsen Bauk je dobacio: "Uspjeli ste čak i Grmoju odvratit od rasprave".  Potom je pojasnio zašto je klub SDP-a odlučio podržati interpelaciju: Nalazimo se u rijetko kontradiktornoj situaciji, 20 zastupnika Mosta i Domovinskog pokreta je tražilo od Vlade da dostavi neke dokumente. A onda je klub HDZ-a rekao da nećete to dobiti jer ste bahato tražili, onda smo mi podržali njihov zahtjev.

19:30 - Ministar Ćorić u ime Vlade tvrdi: "Odgovornost za pitanje projekta Krš-Pađene, odnosno odgovornost Vlade za projekte iz 2013. godine, ne može se tražiti. U izvješću su naznačena mjesta gdje se svi relevantni dokumenti mogu pronaći, kao i rješenje Here. Upozorio bih na manipulaciju Vidović Krišto koja je dala do znanja da netko nešto krije. Ne. Jasno su naznačena mjesta. Što se tiče produljenja ugovora iz 2018. godine, Vlada s tim nema ništa. Jasno je naznačeno da ga donosi regulatorna agencija koja ima status neovisnog tijela", navodi ministar i dodaje: "Ja neću i nikada nisam bježao od odgovornosti". "Istina posebice boli one koji se pitaju kolika je cijena ministra. Cijenu ministra ne znam, ali cijena mog obraza je, vjerujte, nepostoji", rekao je ministar. 

19:25 - Miro Bulj je ustvrdio da je HDZ ostao sam jer se klubovi njihovih koalicijskih partnera nisu obratili i komentirali interpelaciju.

"Nema SDSS-a, ne vidim ni druge što znači da je HDZ ostao sam. Očito je Plenković ostavio i ministra", rekao je zastupnik. "Konfuzni ste, kontradiktorni. Ili će Dinara biti park prirode ili ćete dozvoliti bušenje i naftna polja", poručio je ministru Ćoriću.

19:00Sandra Benčić iz Kluba zastupnika zeleno-lijevog bloka tvrdi kako smatra da je nema smisla obrazlagati stavova klubova o interpelaciji kada niti jedan od predstavnika Vlade nije prisutan.

"Smatram da je to, ako ne već protivno poslovniku, besmisleno", rekla je zastupnica. "Plenković zna da svi koncesijski ugovori koji nas koštaju milijarde kune nisu napravljene bez njegova blagoslova. Zato ga ovdje nema. Zato će ministar Ćorić otići sa svog mjesta za pet, šest mjeseci kada premijer to odluči", smatra.

18:40 - Branko Bačić, iz Kluba zastupnika HFZ-a, rekao je: "U svojoj 17 godina dugoj praksi i radu nisam sudjelovao u bizarnijoj raspravi od ove danas. Nisam još uvijek vidio, a bio sam autore interpelacije, nisam vidio dokumenta koji je nelogičan i neargumentiran kao ovaj. Argumentirajte tko je odgovoran, da imate argumenata napisali bi ste tko je kriv. Niste u pravu, obmanjujete javnost. Od velikih riječi ovu interpelaciju svodite na to da vam Vlada dostavi dokumente koji su dostupni na internetskim stranicama", rekao je.

"Ova Vlada i ovaj ministar, u ovom predmetu, nemaju nikome polagati račune da je nešto krivo. Da je nešto krivo, već bi imalo svoj pravosudni epilog", smatra Bačić na čiju je izjavu reagiralo nekoliko zastupnika. 

"Kolega Bačić cijeli dan omalovažava inicijatore tvrdeći da su dokumenti javno dostupno što nije istina. Riječ je o ugovorima do kojih je teško doći", rekla je Dalija Orešković. Dario Zurovec tvrdi: "Problem je doći do dokumenata koji nisu javno objavljeni tako da se ne možemo omalovažavati i vrijeđati.

Mirela Ahmetović je također Bačiću rekla: "Vlada se opravdava i nigdje ne kaže da je obrazloženje neadekvatno. Pa vi ne poštujete vlastitu Vladu, vi niste pročitali njezino izvješće".

18:25 - "Ministar Ćorić najbolje da podnese ostavku, samo nanosi štetu. On je doista ministar ugroze okoliša i energetike. Mi nismo sposobni, kolege zastupnici, mi smo ih imenovali, mi moramo zaštititi naš energetski sustav. Ne može se odlučivati u klubu u Slovenskoj 9 o energetskoj politici, o Janafu, o svim bitnim energetskim sustavima", tvrdi Miro Bulj u ime predlagatelja.

18:10 - Zekanović u ime predlagatelja tvrdi: "O HNS-u još uvijek ovisi Vlada. Ako ih zbog toga ne želite raskrinkati, odnosno sve ove stvari koje su se dogodile, onda mi to loše zvuči. Dakle, ili je kriv HNS, ili je HDZ. Nemojte čuvati svog koalicijskog partnera pod svaku cijenu. Ako su krivi, krivi su", rekao je.

"Ministar Zmajlović iz Kukuriku koalicije je potpisao ugovor s privatnim iznajmljivačem, tamo gdje su smješteni vaši uredi, 20 eura po kvadratnom metru što bi za 5.000 kvadrata značilo, jednostavnom matematikom, puno", rekao je i izazvao smijeh u sabornici. "Je li kolega Paviću, malo sam se zamislio. Mislio sam se milijun ili sto tisuća, zamislio sam se malo, ali nije smiješno kolega Paviću. Jer Hrvatska je plaćala privatnom poduzetniku što ne bi trebala plaćati", dodao je Zekanović i rekao Ćoriću kako da je čuo da je on produljio taj ugovor iako se cijene uredskih prostora inače kreću oko 10 eura. 

U ime Kluba zastupnika SDP-a potom se obratila Mirela Ahmetović te rekla kako će njezin Klub podržati interpelaciju. "Interpelacija je demokratski dokument i mi ćemo ga koristiti kako bismo otvorili rasprave o pitanjima koje su u interesu hrvatske javnosti", smatra zastupnica. 

17:55 - Željko Sačić u ime predlagatelja navodi: "Sporno je, osim moralne komponente, da smo imali ministra Dobrovića koji se nije mogao drugačije opirati pritisku protuzakonitog nego je aktivirao model da studiju stavi u obvezu investitoru koja je bila dobra brana nekoliko mjeseci, no kada je Ćorić došao, odluka je ukinuta. Vi ste to obrazložili potrebama struke, ali najvažnije je da ste rekli da vam je Državno odvjetništvo dalo mišljenje kako proces nije štetan i da ga možete staviti u funkciju na koristi investitora. Politička odgovornost postoji i moramo znati čime se Državno odvjetništvo povodilo kada vam je napisalo papir zbog kojeg nećete završiti u zatvoru, a vaši će suradnici imati problema", rekao je obraćajući se ministru Ćoriću. 

17:45 - Hrvoje Zekanović iz Kluba Hrvatskih suverenista rekao je: "Ima pjesma koja kaže 'Zaustavi se vjetre' i vjetar se zaustavi u općini Ervenik. To je mala općina s gotovo stopostotnim srpskim stanovništvom i ovaj vjetropark se nalazi većinom na njezinom području. Sastoji se od 48 agregata, onih velikih vjetrenjača. Ključno je pitanje tko je donio odluku i potpisao loš ugovor za državu. U to vrijeme, ministar Vrdoljak. Ako nije on kriv, onda su krivi oni koji su došli iza njega, znači ministar Ćorić. HDZ danas ima 76 ruku, jedna od njih je HNS-ova, to je možda jako bitno. To je krimen HNS-a ili HDZ-a", rekao je upitavši ministar je li ugovor dobar ili loš. Dodao je kako je prema njemu loš.

17:30 - Josip Borić replicirao je Vidović Krišto te rekao: "Ovaj ste uradak objasnili iz svog mišljenja, a na par postavljenih pitanja mi ne znate odgovoriti. Da li je za vas jednako napraviti 48 vjetroelektrana ili 71 takav agregat", upitao je zastupnicu dodajući kako osporava odluku ministra. 

"Vi u tom neznanju ne znate to objasniti, zato vas ja pitam. Biste li napravili 71 agregat ili 48? Evo, jednostavno pitanje", upitao je zastupnicu na što mu je ona odgovorila: "Vi niste u poziciji meni postavljati pitanja niti sam ja dužna vama odgovoriti. Nije neznanje, dokumentom iz Vlade dokazano je da su radnje sporne, ali još uvijek nemamo na uvid sve ugovore", rekla je ponavljajući da žele dokumente na uvid. 

Predsjedavajući Furio Radin napomenuo je zastupnici kako su svi u poziciji postavljati pitanja te kako tako nešto ne može reći. 

17:15 - U ime Kluba zastupnika Domovinskog pokreta obratio se Milan Vrkljan. "Činjenica da nam je jedan ministar otišao uvelike govori kako izvršna vlast gleda i prepoznaje što smo mi u Saboru. Podsjetio bi da je Sabor nadređen izvršnoj vlasti i da izvršna vlast traži povjerenje Sabora", rekao je govoreći o ministru Mariću koji je napustio sabornicu. 

17:00 - Otvorena je rasprava, a prvi je, u ime Kluba zastupnika Mosta nezavisnih lista, govorio Miro Bulj, jedan od 20 potpisnika interpelacije. 

"Smatram da je ova interpelacija vrlo bitna. Ćorić ponižava saborske zastupnike, napravio je toliku štetu po pitanju Krš-Pađene. Odluku nije donio sam, nije mogao bez blagoslova Andreja Plenkovića. Ponosan sam što sam bio jedan od 12 onih koji nisu htjeli preslagivati vlast kada se radilo o preuzimanju Ine. Ja ovdje ne zamjeram Mađarima, ja zamjeram mađaronima koji su naši mađaroni, uvaženi ministre ugroze okoliša, dali upravljačka prava stranim interesima", rekao je.

"Interesira me šutanja vašeg koalicijskog partnera, a na tom području žive ljudi srpske nacionalnosti. Interesira me šutnja Milorada Pupovca, a ovdje je i kolegica iz SDSS-a. Što ima lokalno stanovništvo na tom području, osim da im se muzu novci iz džepa. Toj sirotinji za koju vi navodno jaučete, gospođo iz SDSS-a i Pupovac", rekao je Bulj na što mu je zastupnica SDSS-a odgovorila povredom poslovnika. 

"Predlažem vam da se na idućim izborima izjasnite kao Srbin pa onda izađete na izbore pa sam sigurna da će Srbi iz Cetinske krajine glasati za vas", rekla je Dragana Jeckov zastupniku Mosta te dobila opomenu. 

16:45 - Dalija Orešković replicirala je na Ćorićevu izjavu. "Ne možete ni pokušati obraniti ono što je neobranjivo. U vrijeme vašeg mandata Hera je donijela tri rješenja kojima se dodjeljuje status povlaštenog proizvođača tvrtki koja je umiješana u jednu od najvećih afera hrvatskog pravosuđa. Ne možemo tvrditi da ste i vi korumpiran i u nju upleten jer su mjere istrage protiv Josipe Rimac pukle taman u onom trenutku kada se možda došlo ili do vas, ili do predsjednika Vlade", rekla je i dodala kako ju čudi što se Zoranu Milanoviću nije dopao Ćorićev životopis. 

"Vidim da imate isti stav o članovima kluba, odnosno o svima onoma koji iz kluba vas kritiziraju. Nismo ljubomorni na vas koji tamo dijelite interese, ali smo ljuti što se na taj način stvara kasta privilegiranih na štetu hrvatskih", tvrdi Orešković na što Ćorić odgovara:

"Ja sam u tom klubu bio u nekoliko navrata, međutim, ja od Janafa nikada nisam ni kune zaradio. Netko u ovoj dvorani je", kratko navodi. 

Jandroković je zastupnici dao opomenu, na što je ona rekla: "Povreda poslovnika, dakle izravno me vrijeđate. Uporno pokušavati nametnuti tezu da su svi isti. Nitko nije sporan tko je na pošten i zakonit način od Janafa dobio posao i na Janafu zarazio. Sporni ste vi koji ste iz kluba izvlačili milijune i skrivali ih u prtljažnike glavnih državnih odvjetnika ili njihovih zamjenika".

"Kolega Ćorić vas nije spomenuo, ne znam zašto ste se vi prepoznali u tome. Možda je još netko radio s Janafom", rekao je Jandroković zastupnici.

16:05 - "Za financiranje vjetroparka Krš-Pađene kreditna sredstva su odobrena i služila su za poticanje proizvodnje električne energije iz obnovljivih izvora što je dio strategije HABOR-a", poručio je ministar Zdravko Marić dodavši da je HABOR, osim ovoga, financirao još četiri projekta izgradnje vjetroelektrana te oko 200 drugih projekata vezanih uz obnovljive izvore energije. 

16:00 - Gordan Jandroković upozorio je zastupnicu Vidović Krišto da zaštitnu masku stavi pravilno. "Vi ste danas predlagateljica, morate služiti kao primjer. Ja vas molim da ju dignete preko nosa jer svi ju nose na taj način", rekao je te prepustio riječ ministru Mariću. 

Foto: FIBA/Screenshot

15:45 - U ime Vlade prvo se obratio ministar Tomislav Ćorić te rekao kako je projekt započeo prije više od 15 godine, a pokrenuli su ga austrijski investitori. 

"Istaknuo bih nekoliko činjenica. U prijedlogu izvješća Vlade povodom Interpelacije o radu Vlade, u nekoliko navrata navedene su web stranice na kojima se mogu naći svi dokumenti i rješenja. Dakle, nije točno da do tih izvješća nije moguće doći. Isto tako, Državno odvjetništvo i USKOK izuzeli su sve dokumente iz ministarstva", rekao je i dodao kako je Vidović Krišto u svom govoru da je ministar Dobrović zatražio ponovni postupak procjene utjecaja na okoliš što, kako Ćorić tvrdi, nije točno.

"Ministar Dobrović je u svom rješenju rekao da ponovnu procjenu nije potrebno provesti. Gospođo Krišto, želim naglasiti, jedna stvar je lijepo govoriti. Vi ste jako lijepo govorili, međutim, druga stvar je govoriti istinu", ustvrdio je.

15:20 - Sjednicu Sabora nastavila je Karolina Vidović-Krišto koja je govorila u ime podnositelja prijedloga u vezi s projektom vjetroelektrane Krš-Pađene.

"Treba konstatirati da je Vlada odbijanjem rasprave o možebitnim protuzakonitostima potvrdila žalosnu činjenicu, a ona glasi 'karcinom korupcije se toliko proširio da je više nepodnošljiv'. Taj karcinom na hrvatskoj tkivu je vladajuća struktura sačinjena od HDZ-a, SDP-a i njihovih šegrta", rekla je zastupnica. Domovinski pokret od Vlade traži da Saboru dostavi sve ugovore i odluke vezane uz vjetropark Krš-Pađene te sve odluke Ministarstava energetike i zaštite okoliša i HERA-e vezene uz taj projekt.

15:00 - Na početku zasjedanja, Miro Bulj zatražio je 10-minutnu stanku i rekao: "Tražim stanku od 10 minuta da još jednom ukažemo na ono štete koje je ministar Ćorić napravio i zabio čavao u lijes energetske neovisnosti. On je na Krš-Pađene pokazao kako se ne poštiva procedura i interesi Republike Hrvatske. Naši stručnjaci u ministarstvu nisu dozvolili pljačkanje hrvatskog naroda kroz takozvane obnovljive izvore. Ministar Ćorić je to samoinicijativno napravio i omogućio pljačku ljudi na tim područjima. U tome mu je pomogao partner SDSS, HNS Vrdoljak koji je predlagatelj. Sve je to način donošenja odluka gdje je bio ministar jedan uvaženi u klubu kod šefa Janafa. Ne možemo sve prebaciti na ministra Ćorića, gdje je odgovornost Andreja Plenkovića. Most nije odgovarao kao partner jer nije dozvoljavao pljačku", rekao je Bulj nakon čega je zastupnicima podijeljeno nekoliko opomena

Josip Borić zatražio je povredu poslovnika te rekao: "Kolega Bulj ponovno sve vrijeđa, navodi teške riječi. Što se tiče uvjerljivosti, podsjetit ću ga da su nas na isti ovaj način uvjeravali da će arbitraža između Ine, Mola i RH završiti na takav način. Znamo kako je to završilo, Most je srušio svoju Vladu". Nakon te je izjave Borić dobio opomenu, kao i Nikola Grmoja koji mu je odgovorio. 

"Predsjednik HDZ-a više nije Karamarko, Plenković je tvrdio da ne treba izaći iz arbitraže. Promijenila se garnitura, promijenite ploču", rekao je Grmoja Boriću. 

"Kolega Borić uzastopno krši poslovnik vrijeđajući saborske zastupnike, a on, čija je politika zagovarala da Ina preuzme malu tvrtku Mol, da je preuzme i izgubi upravljačka prava premda Mol nije većinski vlasnik. Nosale su se torbe novaca da bi se pljačkalo", rekao je Bulj i, također, dobio opomenu. 

Iako je Jandroković pozvao da ne povrjeđuju poslovnik, isto je napravila Marija Jelkovac pridruživši se raspravi. 

"Svojim je aluzijama povrijedio Bačića. Povrijedio je i ministra, a zaboravlja da je njihov ministar tražio da se uplati 5 milijuna kuna za osnivanje etične banke", rekla je na što je Grmoja ponovno reagira.

"Iznijela je optužbe koje je iznio jedan osumnjičenik u ovoj aferi, Bašić, kojem je HDZ dao zeleno svjetlo za ovaj projekt o čovjeku koji više nije član Mosta, ali je sigurno pošteno obavljao svoju funkciju ministra. Ovo je skandalozno", rekao je i dobio drugu opomenu. 

Komentara 117

KA
karinmedaje
17:32 10.11.2020.

na kraju će ispasti da ni vrdoljak nije krao, dajte molim vas pa ćorić je samo nastavio gdje je vrdoljak stao....

DO
Domumom
16:39 10.11.2020.

Sve poluge vlasti su postavljene na mitu korupciji i pljački. Komunističke partije adz-sdp su vladajuće klike.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:33 10.11.2020.

Kad slušam Ćorića, kao da slušam Kuščevića !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije